ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ: Ανοικτός μετά από επιχείρηση των ΜΑΤ

Περιβάλλον, Ενέργεια, Οικολογία:

Ανοιχτός είναι από τα ξημερώματα της Κυριακής ο ΧΥΤΑ Φυλής, έπειτα από επιχείρηση των ΜΑΤ παρουσία εισαγγελέα, που οδήγησε στην αποχώρηση των εργαζόμενων που περιφρουρούσαν την κατάληψη.

Στο σημείο παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Τα πρώτα ιδιωτικά απορριμματοφόρα έχουν ήδη αρχίσει να αποθέτουν τα σκουπίδια στη χωματερή, ενώ συνεχίζεται η αποκομιδή από γειτονιές της Αθήνας.

Ανοικτό

ωστόσο είναι το ενδεχόμενο οι εργαζόμενοι να μπλοκάρουν στο δρόμο τα ιδιωτικά απορριμματοφόρα, σύμφωνα με δήλωση του πρόεδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ ΘέμηΜπαλασόπουλου, στον Βήμα 99,5.

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος, στη διάρκεια της νύχτας οι ιδιώτες που έχουν αναλάβει την αποκομιδή των σκουπιδιών άδειασαν απορρίμματα στο Ελληνικό και σε άλλα σημεία.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας tanea.gr,  σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση εργαζομένων στους Δήμους και κατοίκων σε εγκαταστάσεις του Ελληνικού.

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσουν στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΥ και η ΠΟΕ-ΟΤΑ, στα γραφεία της Ομοσπονδίας στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Αντικείμενο της συνέντευξης είναι η προσφυγή του δημάρχου Αθηναίων, Γ. Καμίνη στη Δικαιοσύνη κατά των απεργιακών κινητοποιήσεων.

econews

Keywords
Τυχαία Θέματα