Αίγιο: ημερίδα για συντήρηση οχημάτων, οδική και περιβαλλοντική ασφάλεια

H πρώτη ημερίδα-σεμινάριο με θέμα «Τεχνικός έλεγχος και συντήρηση στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον» έλαβε χώρα στο Αίγιο Αχαΐας.

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε στα τέλη Νοεμβρίου με σκοπό το συντονισμό και την καλύτερη οργάνωση των επιχειρήσεων του κλάδου συντήρησης και επισκευής αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του διαμορφούμενου οικονομικού και ρυθμιστικού περιβάλλοντος.

Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Ιδιωτικού ΚΤΕΟ

Αιγίου συμμετείχαν όλοι οι επαγγελματίες του Δήμου Αιγιαλείας, ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Συγκοινωνιών και ο υποδιοικητής του Τμήματος Τροχαίας Αιγίου.

Ο ομιλητής του σεμιναρίου που ακολούθησε ήταν ο μηχανολόγος, ειδικός συνεργάτης των εργαστηρίων των ΤΕΙ Πατρών, κύριος Νικόλαος Βασιλάκης, ενώ ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων.

Η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή αφού συμμετείχαν πάνω από 46 επαγγελματιές και μέλη φορέων.

Επιθυμία όλων των παρευρισκομένων είναι να ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες ενέργειες με στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών σε νέες τεχνολογίες και απώτερο σκοπό την καλύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των πολιτών-χρηστών οχημάτων, την οδική ασφάλεια, την οικονομικότερη συντήρηση των οχημάτων και την προστασία του περιβάλλοντος.Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε:

Ι. ΚΤΕΟ Αιγίου: Τηλ. 26910 81 111, [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα