Samsung Unpacked 2023: Όλα τα νέα προϊόντα!

14:03 26/7/2023 - Πηγή: Plaisio

Από την Σεούλ με αγάπη, ο Κορεάτικος κολοσσός αποκάλυψε επίσημα τα νέα Galaxy Z Fold5 & Galaxy Z Flip5, νέα σειρά Samsung Galaxy Tab S9 και η νέα

σειρά Galaxy Watch6!

Το τεχνολογικό keynote του καλοκαιριού μόλις ολοκληρώθηκε και οι fans του κορεάτικου κολοσσού έχουν κάθε λόγο να χαίρονται μιας που έχουμε ανανεωμένα foldable smartphones, νέα tablets και νέα smartwatches!

Ξεκινάμε με τα αδιαμφισβήτητα «αστέρια» της παρουσίασης, που είναι οι foldable συσκευές. Η Samsung ήταν και παραμένει ηγέτιδα στην ανάπτυξη και την διάθεση της τεχνολογίας των αναδιπλούμενων συσκευών στο ευρύ κοινό.

Samsung Galaxy Z Flip5

Το νέο Samsung Galaxy Z Flip5 είναι η απάντηση της Samsung στις επιθυμίες των χρηστών, με νέα βελτιωμένα χαρακτηριστικά και λεπτομέρειες.

Διαθέτει νέο, λεπτότερο μηχανισμό άρθρωσης που δεν αφήνει κενό στην διπλωμένη συσκευή, ενώ έχει ακόμα μικρότερα πλαίσια περιμετρικά της κύριας οθόνης και διατηρέι  την αγαπημένη λειτουργία «Flex».

Η κυρίως αναδιπλούμενη οθόνη του  Galaxy Z Flip5 είναι Dynamic AMOLED 2X 6,7 ιντσών ανάλυσης FHD+ (2640 x 1080 pixels) με προσαρμόσιμο ρυθμό ανανέωσης 1-120Hz που σου επιτρέπει να απολαμβάνεις εικόνες και βίντεο με εξαιρετική ποιότητα. Η «εσωτερική» κάμερα 10MP (f:/2.2) βρίσκεται σε μία ανεπαίσθητη οπή στην αναδιπλούμενη οθόνη.

Όμως η μεγαλύτερη αλλαγή είναι το νέο και μεγλαύτερο Flex Window! Από 1.9” πλέον 3,4” Super AMOLED για να χειρίζεσαι βασικές εφαρμογές χωρίς να ανοίγεις το τηλέφωνο (απάντηση μηνυμάτων, χάρτες, YouTube, γκαλερί φωτογραφιών) και να την παραμετροποιήσεις περισσότερο με εικόνες, θέματα και λειτουργικά widgets.

Η κύρια κάμερα 12MP (f:/1.8) είναι ευρυγώνια και διαθέτει οπτική σταθεροποίηση (OIS) ενώ η δευτερεύουσα, επίσης 12MP είναι υπερευρυγώνια (f:/2.2) για εξαιρετικές λήψεις ακόμα και σε χαμηλά επίπεδα φωτισμού (Nightography).

Στο εσωτερικό του νέου Galaxy Z Flip5 βρίσκεται ο πανίσχυρος επεξεργαστής Qualcomm® Snapdragon® 8+ Gen 2 for Galaxy (4nm) σε συνδυασμό με 8GB LPDDR5 RAM. Φυσικά, υποστηρίζει 5G δίκτυα για υψηλές ταχύτητες ενώ διαθέτει μπαταρία 3.700mAh με υποστήριξη υπερταχείας φόρτισης. Το πλαίσιο είναι φτιαγμένο από Armor Aluminum και την προστασία Gorilla Glass Victus®2 και διαθέτει πιστοποίηση IPX8 για προστασία από τις πιτσιλιές.

Samsung Galaxy Z Fold5 

Το νέο Samsung Galaxy Z Fold5 είναι πιο ελαφρύ και πιο λεπτό από τον προκάτοχό του.

Διπλωμένο, το πιο ελαφρύ (253g) και πιο φορητό Galaxy Fold μέχρι σήμερα, είναι ένα premium smartphone με HD+ οθόνη Dynamic AMOLED 2X 6,2” (48-120Hz) που διευκολύνει το κράτημα με το ένα χέρι (13,4mm). Ανοιχτό, αποκαλύπτει μία μεγάλη, 25% ανθεκτικότερη, καθηλωτική βασική οθόνη 7,6” QXGA+ Dynamic AMOLED 2X (Infinity Flex, 1-120Hz) για ευρεία προβολή και καθηλωτικό mobile gaming, καθώς και πληθώρα εφαρμογών και λειτουργιών για βελτιωμένη εμπειρία S Pen.

Με αισθητήρες υψηλής ανάλυσης, προηγμένη τεχνολογία Nightography για εκπληκτικά ευκρινείς εικόνες υπό συνθήκες χαμηλού φωτισμού, 3x οπτικό zoom (30x ψηφιακό) και πιο τολμηρό σχεδιασμό, το σύστημα κάμερας θα αλλάξει τον τρόπο που τραβάς φωτογραφίες και βίντεο.

Samsung Galaxy Tab S9 | S9+ | S9 Ultra

Η νέα σειρά Samsung Galaxy Tab S9 έρχεται με νέο ανανεωμένο επεξεργαστή Snapdragon 8+ Gen 2 for Galaxy, οθόνες Dynamic AMOLED 2X με ανάλυση WQXGA+ 120Hz, τέσσερα ηχεία από την AKG για πλούσιο ήχο. Όλα τα μοντέλα της σειράς έρχονται με το νέο S Pen στην συσκευασία, το οποίο διαθέτει αντοχή στην υγρασία και την σκόνη IP68 και έρχονται σε δύο χρώματα: Graphite και Beige.

Το «μικρότερο» tablet της σειράς, το Galaxy Tab S9, διαθέτει 11 ιντσών οθόνη, μία πίσω κάμερα 16MP και μία μπροστινή κάμερα 12MP, μπαταρία 8.400mAh, ενώ διατίθεται σε μοντέλα 8GB RAM/128GB και 12GB RAM/256GB.

Το «μεσσαίο» Galaxy Tab S9+ έρχεται με οθόνη 12.4 ιντσών, διπλές κάμερες πίσω (13MP+8MP ultra-wide) και μπροστινή 12MP, μπαταρία 10.090 mAh ενώ διατίθεται σε μοντέλα 12GB RAM/256 GB ή 12GB RAM/512GB.

To «βαρύ πυροβολικό» που ακούει στο όνομα Galaxy Tab S9 Ultra, διαθέτει οθόνη 14,6 ιντσών, διπλές κάμερες πισω (13MP+8MP) και δύο κάμερες μπροστά (12MP+12MP ultra-wide). Διαθέτει τεράστια μπαταρία 11.200 mAh και έρχεται σε εκδόσεις 12GB RAM/256GB, 12GB RAM/512GB και 16GB RAM/1TB.

Samsung Galaxy Watch6 | Watch6 Classic

Φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα δημοφιλέστατα Galaxy Watch με δύο μοντέλα: Το Galaxy Watch6 και το Galaxy Watch6 Classic. Και τα δύο ρολόγια «τρέχουν» το WearOS, βασίζονται στον επεξεργαστή Exynos W930 (dual core) 1,4Ghz, 2GB RAM και 16GB εσωτερικής μνήνης. Διαθέτουν κρύσταλλο από ζαφείρι, γρήγορη φόρτιση WPC, ενώ έρχονται σε δύο μεγέθη: 1,47 ιντσών (με μπαταρία 425mAh) και 1,31 ιντσών (με μπαταρία 300mAh). Επιστρέφουν και τα χαρακτηριστικά αντοχής που σε όλα τα μοντέλα είναι: αντοχή κάτω από το νερό (5ATM), IP68 και πιστοποίηση MIL-STD-810H.

Η καινούρια δυνατότητα που προστέθηκε στα βιομετρικά είναι η μέτρηση θερμοκρασίας δέρματος αλλά και το IHRN που σας ειδοποιεί για ακανόνιστο καρδιακό ρυθμό.

Το Galaxy Watch6 είναι κατασκευασμένο από Armor Aluminum, διαθέτει στεφάνη αφής για περιήγηση στις επιλογές του ρολογιού, ενώ έρχεται σε graphite/Silver για το μεγάλο μέγεθος και Graphite/Gold για το μικρό.

Το Galaxy Watch6 Classic διαθέτει κλασική γραμμή καθώς και την περιστρεφόμενη στεφάνη για πιο «tactile» μέθοδο διεπαφής με το WearOS. Είναι φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και έρχεται σε μαύρο ή ασημί χρώμα σε όλα τα μεγέθη.

Φυσικά, όλα τα παραπάνω μπορείς να τα κάνεις δικά σου προπαραγγέλοντας τα. Που αλλού; Φυσικά, στο Πλαίσιο! 

The post Samsung Unpacked 2023: Όλα τα νέα προϊόντα! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα