Νέα ταινία Super Mario Bros. έρχεται το 2026

Η ταινία The Super Mario Bros. ήταν μια ακόμα μεγάλη επιτυχία για τη Nintendo, έχοντας έσοδα που ξεπέρασαν κατά πολύ το $1 δισ. δολάρια σε παγκόσμιο επίπεδο. Οπότε, η απόφαση να υπάρξει συνέχειά της ήταν μάλλον πολύ εύκολη και πάρθηκε χωρίς ιδιαίτερη σκέψη. Τη σχετική ανακοίνωσε έκαναν κατά της διάρκεια της “Mar10 Day” ο Shigeru Miyamoto της Nintendo και ο Chris Meledandri της Illumination

Entertainment, οι οποίοι όρισαν από τώρα και την ημερομηνία πρεμιέρας, που είναι η 3η Απριλίου 2026.

Ο Meledandri είπε ότι η Illumination Studios Paris, που εργάστηκε και στο πρώτο φιλμ, θα γράψει το σενάριο της επερχόμενης παραγωγής και στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα καθίσουν για μια ακόμα φορά ο Aaron Horvath και ο Michael Jelenic. Σημείωσε ότι στις 3 Απριλίου 2026 η ταινία θα γίνει διαθέσιμη στις  Η.Π.Α. και αρκετές άλλες χώρες, ενώ κατά τη διάρκεια του ίδιου μήνα θα κυκλοφορήσει και σε άλλες, επιλεγμένες αγορές.

Από πλευράς του, ο Miyamoto συμπλήρωσε ότι η ταινία θα έχει μια “σπιρτόζικη και διασκεδαστική ιστορία”, επεκτείνοντας τον κόσμο που δημιουργήθηκε στο πρώτο φιλμ.

Είναι η δεύτερη ταινία που ετοιμάζει η Nintendo αυτή την εποχή, η άλλη είναι μια live action εμπνευσμένη από τη σειρά The Legend of Zelda. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι η σκηνοθεσία έχει ανατεθεί στον Wes Ball (Maze Runner, Kingdom of the Planet of the Apes), ενώ ο Avi Arad και o Shigeru Miyamoto θα πλαισιώσουν την ομάδα των παραγωγών.

The post Νέα ταινία Super Mario Bros. έρχεται το 2026 appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα