To SoLA είναι το νέο, γεμάτο zombies, story expansion του Dead Island 2

H Deep Silver και η Dambuster Studios επεκτείνουν τη διασκέδαση που προσφέρει το Dead Island 2 μέσω του “SoLA”, ενός story expansion που θα κυκλοφορήσει στις 17 Απριλίου 2024, για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series

X, Xbox Series S, Xbox One και PC (Epic Games Store). Αν είσαι χρήστης του Steam, απλά θα πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι τις 22 του ίδιου μήνα.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του DLC είναι τα εξής:

Νέο Storyline: Ένας θανατηφόρος ιός σαρώνει τη The Valley, μετατρέποντας τους κατοίκους της σε zombies, τη στιγμή που ένας καταχθόνιος ρυθμός καλεί από το υπερπέραν. Είναι ο μουσικός παλμός του Autophage. Ακολουθώντας ένα αινιγματικό μήνυμα θα σου δημιουργηθεί η απορία να μάθεις τι συμβαίνει στο φεστιβάλ που πραγματοποιείται στα ερείπια του SoLΑ και τελικά θα αναλάβεις να βάλεις τέλος σε αυτή τη νέα απειλή.

Νέα Τοποθεσία: Ένα γεμάτο δαιμονικές υπάρξεις φεστιβάλ στην καρδιά του HELL-A που αντηχεί στον ήχο του The Beat που απειλεί να μετατρέψει τους ζωντανούς σε zombies και θα μπορούσε σύντομα να επεκταθεί από την εγκαταλελειμμένη πόλη σε ολόκληρο τον κόσμο.

Νέοι Εχθροί: Μέσα στους οποίους συμπεριλαμβάνονται οι Whipper, ένα νέο είδος zombies που τρελαίνονται με τον εαυτό τους και η αιτία είναι ο Autophage. Έχουν μανία να διαλύουν το ίδιο τους το σώμα και αυτός είναι ο λόγος που κυκλοφορούνε με τα έντερά τους να κρέμονται, τα οποία στη συνέχεια εκτοξεύουν σε απόσταση. Υπάρχουν επίσης και οι Clotter, που μπορούν να αποσυντίθενται και να μετατρέπονται σε κάτι που μοιάζει με λάσπη, κάτι που τους κάνει άτρωτους όταν έχουν αυτή τη μορφή. Έπειτα, αλλάζουν πάλι σχήμα και συνεχίζουν τις μάχες. Εκτοξεύουν έναν ισχυρό πίδακα μολυσμένου αίματος από την καρδιά τους, ικανό να κάνει ζημιά τόσο από κοντά, όσο και από απόσταση.

Νέα Θρυλικά Όπλα: Θα διαμελίσεις κυριολεκτικά τα zombies με το Ripper, έναν άκρως φονικό συνδυασμό κυκλικού πριονιού με μπαστούνι του baseball. Για να κομματιάζεις τους εχθρούς από απόσταση θα έχεις στη διάθεσή σου το Sawblade Launcher, ένα αρκετά βαρύ όπλο που εκτοξεύει περιστροφικές λεπίδες, τέλειο για αποκεφαλισμούς και τεμαχισμούς.

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC. 

Έλα στην πιο K–MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

The post To SoLA είναι το νέο, γεμάτο zombies, story expansion του Dead Island 2 appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα