Το Καφέ της Χαράς: Η αποκάλυψη που κλονίζει το Κολοκοτρωνίτσι

12:01 24/3/2021 - Πηγή: Youfly

Το Καφέ της Χαράς έρχεται απόψε (24/3) με ένα απολαυστικό νέο επεισόδιο γεμάτο ανατροπές, αφού μία αποκάλυψη θα ταράξει ολόκληρο το Κολοκοτρωνίτσι.

Η αποκάλυψη ότι πίσω από το όνομα της Δαπόντε κρύβεται η Δοξούλα, γνωστή απλά και ως χήρα, θα συγκλονίσει όχι μόνο το χωριό, αλλά και το Πανελλήνιο.

Η εμφάνιση της Δοξούλας αναστατώνει την Χαρά και τον Περίανδρο

Η άλλοτε ερωμένη του Φατσέα, παρουσιάζει στα media

την εικόνα μιας γυναίκας κατατρεγμένης, που τελικά κατάφερε να νικήσει τις αντιξοότητες και να γίνει επιτυχημένη συγγραφέας. Η χήρα επιστρέφει στο χωριό που την περιφρόνησε, για να πάρει την εκδίκησή της. Θα αποκαλύψει πολλά, προκειμένου να καταστρέψει τον Φατσέα και τον Περίανδρο.

Κι ενώ η χήρα σπέρνει τον πανικό και αναστατώνει ολόκληρο το Κολοκοτρωνίτσι, ο Περίανδρος βρίσκει την ευκαιρία να μιλήσει στη Χαρά. Έτσι, της εξομολογείται, επιτέλους, τον αιώνιο έρωτα που τρέφει για εκείνη.

Δείτε το τρέιλερ για το νέο επεισόδιο που θα δούμε απόψε (24/3) στο Καφέ της Χαράς:

Δείτε επίσης:

Το Καφέ της Χαράς: Μια γυναίκα από το παρελθόν φέρνει τα άνω κάτωΤο Καφέ της Χαράς: Περίανδρος εναντίον Χαράς – Ποιος επικρατεί;

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Το Καφέ της Χαράς: Η αποκάλυψη που κλονίζει το Κολοκοτρωνίτσι appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα