Όρκος: Πρώτες εικόνες από τη σειρά της ΕΡΤ – Τι δήλωσε ο σκηνοθέτης

16:30 3/11/2021 - Πηγή: Youfly

Τα γυρίσματα της νέας σειράς με τίτλο «Όρκος» ξεκίνησαν, οι ηθοποιοί έχουν μπει ήδη στο σετ για να δώσουν πνοή στους χαρακτήρες που θα ενσαρκώσουν κι έχουμε τις πρώτες φωτογραφίες.

Το σενάριο της νέας αυτής σειράς είναι της Τίνας Καμπίτση και η σκηνοθεσία του Σπύρου Μιχαλόπουλου. Πρωταγωνιστούν ο Γιάννης Στάνκογλου, η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Λουκία Μιχαλοπούλου, ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος, ο Προμηθέας Αλειφερόπουλος, ο Νίκος Πουρσανίδης κ.ά

O σκηνοθέτης Σπύρος Μιχαλόπουλος μιλά για τη σειρά

Το

youfly.com μπήκε στα γυρίσματα της σειράς της νέας αυτής σειράς της ΕΡΤ1 και μιλήσαμε με το σκηνοθέτη Σπύρο Μιχαλόπουλο για την ιστορία που πραγματεύεται ο «Όρκος».

«Η σειρά είναι ένα ιατρικό κοινωνικό αστυνομικό δράμα το οποίο εστιάζει σε μια ομάδα γιατρών η οποία κάνει την περίφημη ιατρική δρόμου. Δηλαδή περιθάλπει αστέγους της Αθήνας, ανθρώπους δηλαδή που έχουν ανάγκη και τους φροντίζει. Συγχρόνως πίσω απ’ όλο αυτό που προανέφερα υπάρχει μια αστυνομική ιστορία. Ένα δράμα πολύ έντονο», λέει ο κ. Μιχαλόπουλος ενώ παράλληλα μιλά με τα καλύτερα λόγια για τη πρώτη αυτή συνεργασία του με τη σεναριογράφο Τίνα Καμπίτση. «Την Τίνα την γνώριζα από παλιά και η αλήθεια είναι ότι μου άρεσαν πολύ οι δουλειές της. Ωστόσο δεν μας είχε δοθεί μέχρι πρότινος η ευκαιρία να δουλέψουμε μαζί. Έτσι όταν έμαθα από την εταιρία παραγωγής ότι το σενάριο το γράφει η Τίνα χάρηκα ιδιαίτερα που θα συνεργαστούμε για τη νέα αυτή σειρά της ΕΡΤ1».

Στην ερώτηση του youfly.com για το πως επελέχτηκαν οι βασικοί πρωταγωνιστές της σειράς ο Σπύρος Μιχαλόπουλος μας εξήγησε: «Τα κριτήρια έχουν να κάνουν με την ικανότητα που διαθέτουν, με το ταλέντο τους και γενικά με τον τρόπο που δουλεύουν. Με τους περισσότερους από τους ηθοποιούς που συμμετέχουν στη σειρά έχω δουλέψει κατά το παρελθόν είτε στην τηλεόραση είτε στο θέατρο. Νομίζω ότι οι ρόλοι που θα υποδυθούν τους ταιριάζουν απόλυτα».

Οι χαρακτήρες της σειράς Όρκος

Ο Γιάννης Στάνκογλου υποδύεται τον Άγγελο Ράπτη, ένα πολύ επιτυχημένο γιατρό – χειρουργό  ο οποίος ένα βράδυ του συμβαίνει κάτι αναπάντεχο στη ζωή του που τον αναγκάζει να εγκαταλείψει τη δουλειά του. Ένα χρόνο μετά αρχίζει να ψάχνει να βρει την αιτία που δημιουργήθηκε αυτό το αναπάντεχο γεγονός που έμελλε να του αλλάξει τη ζωή του όλη.

Η Άννα Μαρία – Παπαχαραλάμπους (Ηρώ Αναγνωστοπούλου) έχει το ρόλο της συζύγου του Γιάννη Στάνκογλου, είναι δικηγόρος και ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί συνδέεται πολύ με το αστυνομικό κομμάτι της ιστορίας.

Ο Γιώργος Γάλλος (Παύλος Ράπτης) υποδύεται τον αδερφό του Στάνκογλου (Άγγελου Ράπτη). Είναι γιατρός και θα τον δούμε να βρίσκεται σε μια διαρκή κόντρα με τον αδερφό του.

Σε ρόλο ενός μυστήριου εφοπλιστή θα δούμε το Δημοσθένη Παπαδόπουλο ενώ η πρωτοεμφανιζόμενη στη TV Λουκία Μιχαλοπούλου (Χλόη) θα υποδυθεί τη κολλητή φίλη της Άννας – Μαρίας Παπαχαραλάμπους (Ηρώ Αναγνωστοπούλου)

Τα γυρίσματα – Η προβολή της σειράς

Τα γυρίσματα της σειράς Όρκος γίνονται σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, σε εξωτερικούς – εσωτερικούς χώρους με τις πρώτες φωτογραφίες να είναι γεγονός.

Ο «Όρκος» θα βγει στον αέρα μέσα στον ερχόμενο Φεβρουάριο, θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα στην ΕΡΤ1 και θα ολοκληρωθεί σε 36 επεισόδια.

Δείτε επίσης: 

Όρκος – ΕΡΤ: Η πρώτη ανάγνωση για τη νέα σειράΑγάπη Παράνομη: Το νέο τρέιλερ της ΕΡΤ που κόβει την ανάσα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Όρκος: Πρώτες εικόνες από τη σειρά της ΕΡΤ – Τι δήλωσε ο σκηνοθέτης appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα