ΣΚΑΙ: Πότε βγαίνει στον αέρα η εκπομπή του Σάκη Ρουβά

14:52 3/11/2021 - Πηγή: Youfly

Ο κύβος ερρίφθη τελικά για την εκπομπή την οποία θα παρουσιάσει ο Σάκης Ρουβάς, που θα προβληθεί στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ. Ο λόγος φυσικά για το «Idols» που μετά από μια σειρά αναβολών θα βγει τελικά στον τηλεοπτικό αέρα πολύ σύντομα.

Πότε θα κάνει πρεμιέρα;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου στην εκπομπή Super Κατερίνα, η πρεμιέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στις 21:00 το βράδυ δίνοντας lead in στο live

του Βig Brother. Πρόκειται για μια εκπομπή αφιερωματικού χαρακτήρα που θα περιέχει μόνο έξι επεισόδια.

Κάθε εκπομπή θα έχει και ένα ξεχωριστό αφιέρωμα σε πρόσωπα αγαπημένα της προηγούμενης δεκαετίας που έχουν γράψει την δική τους ιστορία στο καλλιτεχνικό χώρο. Πρόκειται για άτομα που ανήκουν στο χώρο της δημοσιογραφίας, της υποκριτικής αλλά και του τραγουδιού.

Τα πρόσωπα των αφιερωμάτων

Οι εκπομπές που θα δούμε προσεχώς στις οθόνες μας περιλαμβάνουν αφιερώματα στους εξής: Βλάση Μπονάτσο,  Νίκο Κούρκουλο,  Μαλβίνα Κάραλη,  Δημήτρη Μητροπάνο,  Παύλο Σιδηρόπουλο και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η εκπομπή που θα παρουσιάσει ο Σάκης Ρουβάς στον ΣΚΑΙ με τίτλο «Idols» κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στις 21:00 και θα προβάλλεται εβδομαδιαία την ίδια μέρα και ώρα.

Δείτε ακόμα:

Ο Γιώργος Νταλάρας στο «Σπίτι με το MEGA»ΣΚΑΙ: «Χρυσώνει το χάπι» στον Γιώργο Τσαλίκη με μια παράξενη πρότασηΣΚΑΙ: Πότε τελειώνει το The Voice – Νέο show στο πρόγραμμα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post ΣΚΑΙ: Πότε βγαίνει στον αέρα η εκπομπή του Σάκη Ρουβά appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα