Κατερίνα Καινούργιου: Στο νοσοκομείο σήμερα τα ξημερώματα

08:21 25/6/2021 - Πηγή: Youfly

Στο νοσοκομείο εισήχθη σήμερα το πρωί, στις 04:30 τα ξημερώματα, η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία εμφάνισε έντονη δύσπνοια και δυσκολία στη να αναπνοή.

Με βάση τις πληροφορίες του συναδέλφου Χάρη Λεμπιδάκη, στο newspistol.gr, μετά τις απαραίτητες πρώτες εξετάσεις, οι γιατροί έκριναν απαραίτητο να γίνει εισαγωγή. Οι δικές μας πρώτες πληροφορίες λένε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό που μπορεί να αποτελέσει περαιτέρω κίνδυνο στην υγεία της. Πάντως σήμερα θα παραμείνει σίγουρα στο νοσοκομείο.

Ευχόμαστε περαστικά στην Κατερίνα Καινούργιου,

να είναι υγειής και να βγει άμεσα από το νοσοκομείο. Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν η εκπομπή Ευτυχειτε θα βγει σήμερα στον αέρα, το OPEN ψάχνει να βρει λύση με τους συνεργάτες της, οι οποίοι μπορούν να κρατήσουν την εκπομπή και να προβληθεί κανονικά.

Δείτε τι ανέφεραν οι συνεργάτες της, στην αρχή της εκπομπής Ευτυχείτε, σήμερα το πρωί. Προσωρινός παρουσιαστής φαίνεται πως ανέλαβε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Η ανακοίνωση του OPEN για την Κατερίνα Καινούργιου

Η σημερινή εκπομπή του «ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ» βγήκε στον αέρα χωρίς την Κατερίνα Καινούργιου. Η αγαπημένη παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια της νύχτας αισθάνθηκε αδιαθεσία και επισκέφτηκε ιδιωτικό θεραπευτήριο όπου και παρέμεινε για εξετάσεις. Όλοι οι άνθρωποι του OPEN της ευχόμαστε ολόψυχα καλή ανάρρωση και ελπίζουμε να την έχουμε σύντομα κοντά μας.

Δείτε επίσης:

STAR: Τέλος για Κατερίνα Καραβάτου; Οι ανακατατάξεις που φέρνει στο κανάλιALPHA: Ντόμινο αλλαγών στην πρωινή ζώνη; Τι γίνεται με την Τατιάνα;

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Κατερίνα Καινούργιου: Στο νοσοκομείο σήμερα τα ξημερώματα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα