Άγριες Μέλισσες: Ποιος είναι ο Πέτρος Ορφανίδης

11:28 29/7/2021 - Πηγή: Youfly

Ένας νέος χαρακτήρας εισβάλλει στη σειρά. Ο Πέτρος Ορφανίδης θα διχάσει πρωταγωνιστές και τηλεθεατές, στις Άγριες Μέλισσες. Ο μεγαλοεκδότης από την Λάρισα, θα αναμειχθεί τόσο στις ζωές των αδελφών Σταμίρη, όσο και στις δουλειές των Σεβαστών. Η εφημερίδα του “Ηχώ της Θεσσαλίας” θα σταθεί η αφορμή για πολλά προβλήματα, κατά τη διάρκεια του νέου καθεστώτος.

Ο Πέτρος, είναι ένας γοητευτικός άντρας, με μεγάλη δύναμη στα χέρια του. Παρά την λογοκρισία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης

και -ειδικά- στη δική του εφημερίδα, ο ίδιος αποφασίζει να κρατήσει την ισορροπία, ανάμεσα στη σωστή ενημέρωση, αλλά και την απειλή της άρχουσας τάξης της εποχής.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, ο Πέτρος Ορφανίδης θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή της Ασημίνας, στις Άγριες Μέλισσες. Η πρωταγωνίστρια θα πιάσει δουλειά στο γραφείο του ως γραμματέας, μαθαίνοντας πολλά ένοχα μυστικά. Όλα αυτά, φυσικά, θα μεταφερθούν στα αγαπημένα της πρόσωπα.

Μεταξύ τους θα αναπτυχθεί μία ιδιαίτερη σχέση. Ο ένας θα μάθει πολλά για τον άλλον, με τον Πέτρο να επηρεάζει σημαντικά την υπόθεση. Ο χαρακτήρας του θα διχάσει πολύ τους τηλεθεατές, αλλά και τους αγαπημένους μας ήρωες. Στη μέση όλων αυτών θα βρεθεί και ο Νικηφόρος. Ο Πέτρος Ορφανίδης δε θα αργήσει να δείξει όλες τις πτυχές του εαυτού του.

Ένας άνθρωπος φαινομενικά απλός και καθημερινός, όμως γεμάτος από μυστικά και απόγνωση. Η έδρα του θα είναι η Λάρισα, όπου η Ασημίνα θα γίνει μόνιμος κάτοικος στα νέα επεισόδια. Τον χαρακτήρα αυτόν θα υποδυθεί ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Ασημίνα πιάνει δουλειά σε εφημερίδαΆγριες Μέλισσες Spoiler: Η Σοφούλα μένει έγκυος

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Άγριες Μέλισσες: Ποιος είναι ο Πέτρος Ορφανίδης appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα