Lucifer: Οι πρώτες φωτογραφίες από την τελευταία σεζόν 6

20:40 28/7/2021 - Πηγή: Youfly

Η τολμηρή σειρά που έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως από το κοινό έρχεται στο τέλος του. Ο Lucifer ολοκληρώνεται οριστικά με τη σεζόν 6, που θα είναι και η τελευταία, με τις πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα να είναι γεγονός!

Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του μεγάλου φινάλε της σειράς. Συγκεκριμένα, ο Tom Ellis μαζί με τους παραγωγούς Joe Henderson και Ildy Modrovich κατά τη διάρκεια του Comic-Con Home χθες ανακοίνωσαν ότι η έκτη σεζόν θα κάνει

πρεμιέρα στις 10 Σεπτεμβρίου.

Μόλις χθες το βράδυ, λοιπόν, το Netflix έκανε ακόμη ένα δώρο στους οπαδούς, όπου κυκλοφόρησαν τις πρώτες φωτογραφίες από την τελευταία σεζόν 6, όπου βλέπουμε αγαπημένους πρωταγωνιστές, ανάμεσά τους και τον Lucifer. Στην έκτη σεζόν μάλιστα θα δούμε και ορισμένα πρόσωπα έκπληξη, όπως τις drag queens Katya Zamolodchikova και την Thatonequeen.

Το μιούζικαλ επεισόδιο και οι νέοι χαρακτήρες

Μάλιστα, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι έχει γίνει ήδη γνωστό ότι ένα επεισόδιο από την έκτη σεζόν θα είναι μιούζικαλ. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αφού έχουμε ήδη πάρει μια γεύση από τις μουσικές ικανότητες του Tom Ellis και της Lesley-Ann Brandt. Δεδομένου ότι θα έχουμε guest stars τις drag queens που αναφέραμε, πολύ πιθανό να αποτελούν μέρος του μιούζικαλ επεισοδίου.

Πέρα από το μιούζικαλ επεισόδιο – το οποίος σίγουρα θα είναι υπερπαραγωγή – θα έχουμε και νέες αφίξεις στην τελευταία σεζόν. Ο λόγος για τον Chris Coy (The Walking Dead), που θα υποδυθεί τον Alan, και τον ταχυδακτυλουργό – ηθοποιό Rob Zabrecky, που θα παίξει τον Horace Goldfinger. Την ίδια στιγμή στη σεζόν 6 θα πρωταγωνιστήσουν και οι Merrin Dungey από το Alias και η Brianna Hildebrand από το Deadpool.

Οι εκπλήξεις, όμως, δεν σταματούν εδώ αφού στην σεζόν 6 του Lucifer θα δούμε ξανά την Eve, όπως βλέπουμε άλλωστε και στις φωτογραφίες!

Τα γυρίσματα για την τελευταία σεζόν έχουν ξεκινήσει, ενώ γνωρίζουμε ήδη τους τίτλους όλων των επεισοδίων – πλην του τελευταίου για ευνόητους λόγους!

Δείτε επίσης:

Lucifer: Πότε κάνει πρεμιέρα η σεζόν 6 στο Netflix Lucifer: Όλα όσα ξέρουμε για τη σεζόν 6 στο Netflix

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Lucifer: Οι πρώτες φωτογραφίες από την τελευταία σεζόν 6 appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα