Survivor: Ο Μικρούτσικος ξεσκεπάζει τον τραυματισμό του Ντάφυ (Video)

11:48 24/5/2021 - Πηγή: Youfly

Έντονα ξεσπάσματα, μεγάλους καβγάδες και ανατροπές είδαμε χθες στο ριάλιτι επιβίωσης. Ο Ηλίας δεν άντεξε και εξερράγη, ενώ μία μεγάλη σύγκρουση έγινε με τον Τριαντάφυλλο! Οι αντίπαλοι παίκτες έκαναν μία μεγάλη επίθεση στον Ντάφυ και τον τρόπο που συμπεριφέρεται στο παιχνίδι. Ο Αντρέας Μικρούτσικος δεν έλειψε να σχολιάζει πώς λειτουργεί ο Τριαντάφυλλος στο Survivor μέσα από την εκπομπή του Ευτυχείτε.

Αρχικά αξίζει να αναφέρουμε ότι χθες οι παίκτες χωρίστηκαν και πάλι σε νέες ομάδες,

σύμφωνα με τους νέους κανόνες. Νικητές βγήκαν ο Σάκης και η Καρολίνα με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν δύο ισορροπημένες και δυνατές ομάδες! Η Καρολίνα διάλεξε τον Ηλία, τον Ασημακόπουλο και τον Κόρο, ενώ ο Σάκη επέλεξε τη Μαριαλένα, τον Τριαντάφυλλο και την Ελένη!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ντάφυ έπαιξε μόνο 4 αγώνες, αφού ήταν “τραυματισμένος” και κούτσαινε με αποτέλεσμα να δώσει το προβάδισμα στον Σάκη να παίξει τους περισσότερους αγώνες και να φέρει τη νίκη! Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ωστόσο, ξεσκέπασε τον τραυματισμό που υποτίθεται έχει ο Τριαντάφυλλος στο Survivor, αφού όπως παρατήρησε μπορεί στους αγώνες να κούτσαινε, αλλά στον πανηγυρισμό χοροπηδούσε σαν “τζόβανο”.

Ο Τριαντάφυλλος στο στόχαστρο

Ο Ντάφυ βρίσκεται στο στόχαστρο των παικτών αυτές τις μέρες, αφού η “παρασιτική συμπεριφορά” του, όπως υποστηρίζουν, έχει και κάποια όρια. Ο Ηλίας ξέσπασε πολύ άσχημα κι έβραζε από τον θυμό του, αφού έγινε κόκκινος από την οργή. Αντιθέτως, η Καρολίνα δίκασε τον Τριαντάφυλλο για τη συμπεριφορά της.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έλειψε να σχολιάσει πόσο δίκιο έχει η Καρολίνα σε αυτά που λέει, αλλά καταδίκασε και τους Μπλε, αφού άκουσε και εκείνο που είπε η Μαριαλένα ότι δηλαδή όταν ο Ντάφυ ήταν στην ομάδα τους τού έλεγαν να μην παίζει.

Παρόλα αυτά, ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε έντονα ότι πέρα από τον Ηλία κλαίει κι εκείνος με τα όσα γίνονται στο Survivor κι ειδικά με τη συμπεριφορά που έχει ο Τριαντάφυλλος!

Δείτε επίσης: 

Τηλεθέαση 23/5: Έλα «Χαμογέλα», «Καλύτερα δε γίνεται» για το SurvivorSurvivor Spoiler 24/5: Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο σήμερα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com.

The post Survivor: Ο Μικρούτσικος ξεσκεπάζει τον τραυματισμό του Ντάφυ (Video) appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα