8 Λέξεις: Ο Αιμίλιος προειδοποιεί τον Αρώνη για την Ηλιάνα

11:28 24/5/2021 - Πηγή: Youfly

Ο Αιμίλιος και ο Αρώνης ξεκινούν από την αρχή τη συνεργασία τους στην εταιρεία, με την Ηλιάνα να μπαίνει εμπόδιο, στις 8 Λέξεις. Παρόλο που εκείνη επέμενε να επιστρέψει ο Αιμίλιος, θα συνειδητοποιήσει πως η απόφαση αυτή δεν ευνοϊκή για όσα σχεδιάζει. Η σχέση της με τον Παύλο συνεχίζεται κανονικά, με τα εμπόδια να αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Στο μεταξύ, ο Αιμίλιος δείχνει ευτυχισμένος που επέστρεψε στην δουλειά.

Μπορεί η απώλεια του παιδιού να έχει δημιουργήσει ταραχή και εντάσεις με την Μάγδα, η επιστροφή του στο γραφείο, όμως, είναι ικανή να διορθώσει τα πάντα. Τί θα συμβεί ανάμεσα σε εκείνον και την Ηλιάνα;

Οι προειδοποιήσεις

Η Ηλιάνα πετάει στα σύννεφα με τον Παύλο, με αποτέλεσμα ο Αρώνης και ο Αιμίλιος να ανησυχούν, στις 8 Λέξεις. Ο Αιμίλιος και ο Παύλος ήταν παλιοί συνάδελφοι, ενώ στο παρελθόν τους συνδέει μία περίεργη φιλία. Ο Αιμίλιος ξέρει πολλά για το παρελθόν του, τα οποία δε θα χαροποιήσουν ιδιαίτερα τον Αρώνη.

Όταν η Ηλιάνα ανακοινώνει στον πατέρα της τη νέα της σχέση, εκείνος αναλαμβάνει θέση. Είναι βέβαιος πως κάτι σκοτεινό κρύβει ο συγκεκριμένος ρεπόρτερ και βάζει στόχο να τον ξεμπροστιάσει. Σε αυτό θα τον βοηθήσει σημαντικά και ο Αιμίλιος, παρά τις κακές σχέσεις που έχουν οι δυο τους. Για πρώτη φορά, ο Αρώνης θα τον εμπιστευτεί.

Εκείνος, θα τον προειδοποιήσει για το ποιόν του Παύλου, ζητώντας του να προστατεύσει την κόρη του. Έτσι, ο Αιμίλιος και ο Αρώνης δημιουργούν μία “ασπίδα” για την Ηλιάνα, η οποία πετάει στα σύννεφα, στις 8 Λέξεις. Φυσικά, μέχρι να το μάθει και να κυριαρχήσει η οργή της.

Δείτε επίσης:

8 Λέξεις: Η Έρση στην Αμερική – Ο Οδυσσέας μόνος και απεγνωσμένος8 λέξεις – Ανατροπή: Στο σφυρί το βιβλιοπωλείο του Σπύρου

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post 8 Λέξεις: Ο Αιμίλιος προειδοποιεί τον Αρώνη για την Ηλιάνα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα