Survivor 30/3: Η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία σήμερα

12:49 30/3/2021 - Πηγή: Youfly

Κόκκινοι και Μπλε θα παλέψουν “σώμα με σώμα” για τη νίκη. Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας είναι γεγονός! Οι παίκτες θα τα δώσουν όλα για να κερδίσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωση. Ποια ομάδα κερδίζει, όμως, σήμερα (30/3) στο Survivor;

Οι Κόκκινοι θα πάνε αποφασισμένοι να κερδίσουν τον σημερινό αγώνα ασυλίας, αφού δε θέλουν να δώσουν άλλο παίκτη προς αποχώρηση. Από την άλλη, οι Μπλε θέλουν να διεκδικήσουν τις νίκες τους, ειδικά τώρα που έχουν πάρει τα πάνω τους

όλοι οι παίκτες. Η επιστροφή του Σάκη Κατσούλη ήταν καθοριστική για την χθεσινή νίκη των Μπλε, ενώ η επιστροφή του Τριαντάφυλλου ήταν καθοριστική για την ήτταν των Κόκκινων. Βέβαια, αξίζει να σημειώσουμε ότι ούτε η Καρολίνα των Κόκκινων έφερε πόντους όπως συνηθίζει, ενώ ο Αλέξης, η Ελευθερία και η Χριστίνα μπήκαν δυναμικά στον πρώτο αγώνα ασυλίας.

Θα γίνει όμως η ανατροπή στον δεύτερο αγώνα ασυλίας; Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (30/3) στο Survivor και θα οδηγήσει την αντίπαλη στον τάκο;

Αυτή η ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία σήμερα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα που κερδίζει σήμερα είναι για ακόμη μια φορά η Μπλε. Οι παίκτες φαίνεται ότι θα κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν στον δεύτερο αγώνα ασυλίας! Δεν τους συμφέρει να χάσουν ένα ακόμη παίκτη ή μία ακόμη παίκτρια. Αντιθέτως μαζεύουν δυνάμεις για να τα δώσουν όλα.

Προς το παρόν τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Κόκκινη Ομάδα, αφού φαίνεται ότι οι διαμάχες επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία των παικτών. Έτσι, με την ήττα των Κόκκινων οι υποψήφιοι θα είναι τρεις. Ένας ο Τριαντάφυλλος, ένα ή μία ακόμη από την κάλπη κι εκείνον ή εκείνη που θα δώσει ο Παύλος Γαλακτερός.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το αποτέλεσμα της κάλπης από το Συμβούλιο του Νησιού θα είναι η Μαριάνθη, όπου θα ψηφιστεί από τους συμπαίκτες της, ενώ ο Παύλος θα δώσει την Ελένη Χαμπέρη.

Αναμένουμε, παρόλα αυτά, και την ανακοίνωση του ίδιου του Λιανού για το ποια ομάδα κερδίζει τον αγώνα ασυλίας σήμερα (30/3) στο Survivor. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!

Δείτε επίσης: 

Survivor: Ζήλιες, κλάματα & κρίσεις στη δεύτερη ασυλία – τρέιλερSurvivor: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post Survivor 30/3: Η ομάδα που κερδίζει τη δεύτερη ασυλία σήμερα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα