Survivor: Ζήλιες, κλάματα & κρίσεις στη δεύτερη ασυλία – τρέιλερ

12:19 30/3/2021 - Πηγή: Youfly

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας μετά την ένωση έφτασε! Κόκκινοι και Μπλε θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους άλλοτε φίλους τους και θα παίξουν για να παραμείνουν στο παιχνίδι. Νέες διαμάχες δημιουργούνται, όπως βλέπουμε στο τρέιλερ, και οι εντάσεις κλιμακώνουν απόψε (30/3) στο Survivor. Τί θα δούμε σήμερα στο ριάλιτι επιβίωσης;

Το πρώτο Συμβούλιο της εβδομάδας ήταν πιο εκρηκτικό από ποτέ. Στο επίκεντρο βρέθηκε όχι μόνο η ηττημένη ομάδα, αλλά και η νικητήρια.

Αλέξης και Σάκης εναντίον Μπάρτζη και James από τη μία, Τριαντάφυλλος εναντίον Ηλία και Κώστα από την άλλη. Τεταμένο το κλίμα που με το ζόρι μπορούσε να κατευναστεί. Οι Κόκκινοι που έχασαν την πρώτη ασυλία κλήθηκαν στο Συμβούλιο να ψηφίσουν, εκεί ομόφωνα επέλεξαν τον Τριαντάφυλλος, όπου βγήκε ο πρώτος υποψήφιος.

Άρχισαν τα όργανα στους Κόκκινους – Ο Ντάφυ μονοπωλεί τις εντάσεις

Ο Τριαντάφυλλος παραμένει στο επίκεντρο των διαμάχων. Στο στόχαστρό του έχει μπει πλέον ο Ηλίας και οι δυο τους έρχονται σε έντονη αντιπαράθεση. “Ξέρω ότι δε θέλουν να με βλέπουν αυτά τα συγκεκριμένα άτομα, τα 8”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ντάφυ, ενώ χαρακτηρίζει τον Μπόγδανο ως ύπουλο, κακιασμένο και ζηλιάρη άνθρωπο. Ύστερα, βλέπουμε στο τρέιλερ να βρίσκεται στην αγκαλιά του Αλέξη και να κλαίει με το παράπονο ότι όλοι είναι εναντίον του.

Ο Αλέξης, από την άλλη, φαίνεται να ρίχνει λάδι στη φωτιά. Από τη μία τάσσεται υπέρ του Ντάφυ και από την άλλη διχάζει με λόγια τους Μπλε. Πώς όλη αυτή η διαμάχη ανάμεσα στους παίκτες θα επηρεάσει την επίδοσή τους στον δεύτερο αγώνα ασυλίας;

Η Νικολέττα παθαίνει κρίση στην δεύτερη ασυλία

Πιο έτοιμοι από ποτέ θα πάνε οι παίκτες στον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Ένας στίβος μάχης με εμπόδια και πισίνες που απαιτεί αντοχή και καλό κολύμπι. Στο τρέιλερ βλέπουμε ότι οι παίκτες θα τα δώσουν όλα απόψε (30/3) στο Survivor. Ωστόσο, η Νικολέττα φαίνεται σε μία σκηνή να δυσκολεύει να αναπνεύσει και να είναι σκυμμένη γεμάτη δάκρυα.

Εκεί οι συμπαίκτες της προσπαθούν να την καθησυχάσουν λέγοντάς της να ηρεμήσει. Εκείνο που μπορεί να έπαθε είναι από την ένταση να είχε κάποιο επεισόδιο στην πισίνα με το νερό, αλλά αναμένουμε με αγωνία να δούμε εάν αυτό θα επηρεάσει τη συμμετοχή της στο αγώνισμα.

Όλα, όμως, θα κριθούν – όπως πάντα – στο Συμβούλιο. Η ηττημένη ομάδα θα κλιθεί να ψηφίσει έναν παίκτη ή μία παίκτρια προς αποχώρηση, ενώ ο Παύλος από τους Κόκκινους θα πρέπει να υποδείξει έναν ή μία ακόμη από την ομάδα του.

Το τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο (30/3) στο Survivor

Ποια ομάδα θα κερδίσει την δεύτερη ασυλία; Ποιοι θα είναι οι επόμενοι υποψήφιοι μαζί με τον Τριαντάφυλλο; Ποιον ή ποια θα υποδείξει ο Παύλος και τι θα γίνει με την Νικολέττα; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Δείτε επίσης: 

Τηλεθέαση 29/3: Με την ίδια φόρα το Survivor – Ρεσιτάλ στις ΜέλισσεςSurvivor: Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com.

The post Survivor: Ζήλιες, κλάματα & κρίσεις στη δεύτερη ασυλία – τρέιλερ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα