Supermarket Sweep: Με τον Τόνι Σφίνο στο MEGA

16:00 5/12/2020 - Πηγή: Youfly

Το νέο τηλεπαιχνίδι Supermarket Sweep έρχεται στο MEGA με τον Τόνι Σφίνο με πολλά διασκεδαστικά παιχνίδια και επίθανες ερωτήσεις. Ένα ζευγάρι θα κερδίζει το έπαθλο των 1500 ευρώ.

Απολαμβάνετε τη βόλτα στο Supermarket; Είστε από εκείνους που ξέρετε πού βρίσκεται το καθετί ή κάνετε γύρους μέχρι να το βρείτε;

Το «SUPERMARKET SWEEP», το νέο απίθανο τηλεπαιχνίδι, με παρουσιαστή τον απολαυστικό Toni Sfino έρχεται τον Δεκέμβριο.

Supermarket Sweep με τον Τόνι Σφίνο
στο MEGA

Τρία ζευγάρια διαγωνίζονται μεταξύ τους σε διασκεδαστικά παιχνίδια, αλλά και απίθανες ερωτήσεις. Ο Tonis Sfinos κάνει παιχνίδι με όλους και με όλα, βάζει συνεχώς νέες προκλήσεις στους παίκτες και τους προτρέπει με την ανεξάντλητη ενέργειά του να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία! Το ζευγάρι που θα καταφέρει να κάνει το μεγαλύτερο λογαριασμό στο «ταμείο» κερδίζει το έπαθλο των 1500€!

To χρονόμετρο μετράει αντίστροφα. Ποιος θα κάνει το μεγαλύτερο λογαριασμό; Δηλώστε τώρα συμμετοχή στο 210 7000060 και στο megatv.com και λάβετε μέρος στο πιο πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι.

«SUPERMARKET SWEEP» έρχεται τον Δεκέμβριο στο MEGA.

#SuperMarketSweep

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣΠαραγωγός: Στέλιος ΚοτιώνηςΣκηνοθέτης: Γιάννης ΜαράκηςExecutive Producer: Μαριλένα ΧαραλαμποπούλουContent and Development Director: Παναγιώτα ΣπανούProject Manager: Αχιλλέας ΣυρίγοςΕκτέλεση Παραγωγής: FOSS PRODUCTIONS SA.

Δείτε επίσης: Σπίτι με το MEGA 28/11: Μουσικό απόσπασμα με τον Toni Sfino

The post Supermarket Sweep: Με τον Τόνι Σφίνο στο MEGA appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα