J2US: Ο Κοκλώνης καλεί τον Ανδρέα Μικρούτσικο απόψε 5/12!

12:11 5/12/2020 - Πηγή: Youfly

Άρωμα Big Brother στο μουσικό σόου του Open TV, «Just the 2 of us (J2US) που έρχεται απόψε 5/12, με νέες εκπλήξεις και καλεσμένους-έκπληξη, καθώς ο Νίκος Κοκλώνης καλεί τον Ανδρέα Μικρούτσικο!

Βασικός προσκεκλημένος του Νίκου Κοκλώνη, όπως ανακοινώθηκε στα μέσα της εβδομάδος θα είναι ο Βασίλης Καρράς. Ο Βορειοελλαδίτης καλλιτέχνης θα τραγουδήσει μεγάλες επιτυχίες του, ξεσηκώνοντας με τα τραγούδια του τους τηλεθεατές.

Η μεγάλη έκπληξη του σόου J2US
απόψε 5/12

Ωστόσο, η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς είναι ο ερχομός του Ανδρέα Μικρούτσικου στο σόου του Open. Προ ολίγου μέσα από την εκπομπή “Έλα χαμογέλα” η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε ότι ο Μικρούτσικος θ’ αναλάβει ρόλο κριτή στο σόου. Η εμφάνισή του αναμένεται με ενδιαφέρον καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί ζωντανά σε μια εκπομπή, λίγες ώρες μετά το ξέσπασμα και το τελεσίγραφο που έστειλε στο ΣΚΑΪ. Ο Νίκος Κοκλώνης καλεί τον Ανδρέα Μικρούτσικο λοιπόν απόψε 5/12 στο J2US και το σόου αναμένεται να πάρει «φωτιά»!

Η αλήθεια είναι ότι την προηγούμενη εβδομάδα ο οικοδεσπότης του σόου, Νίκος Κοκλώνης είχε αποκαλύψει ότι σύντομα θα φιλοξενήσουν έναν γκεστ κριτή-έκπληξη. Σημειωτέον είναι η πρώτη φορά που εντάσσεται στην τετράδα των Φασουλή, Σταυροπούλου, Βανδή και Μπακοδήμου και τέταρτο άτομο.

Η τελική δεκάδα του J2US και οι αγαπημένοι του κοινούΣτο αποψινό επεισόδιο του J2US τα ζευγάρια που έχουν απομείνει και διαγωνίζονται είναι δέκα. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν αποχωρήσει η Ζωζώ Σαπουντζάκη με το Γιάννη Αθητάκη. Όσο για τους διαγωνιζόμενους που έλαβαν την ψήφο του κοινού αυτοί ήταν καλλιτέχνες που δεν κέρδισαν τους κριτές. Τα τέσσερα ζευγάρια ήταν ο Λευτέρης Πανταζής με τη Ζωή Δημητράκου και η Κατερίνα Ζαρίφη με τον Αναστάσιο Ράμμο. Επίσης, ψηλά στις προτιμήσεις των τηλεθεατών ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Ηλία Βρεττό και η Josephine με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο. Να τονιστεί ότι σε ότι αφορά το ζευγάρι που αποχωρεί υπολογίζεται η βαθμολογία της επιτροπής και το “πόρισμα” του κοινού. Οι τηλεθεατές συμμετέχουν στη διαδικασία με την ψήφο τους μέσω SMS αλλά και μέσω εφαρμογής.Δείτε επίσης:J2US: O Βασίλης Καρράς έρχεται για να απογειώσει το σόου

The post J2US: Ο Κοκλώνης καλεί τον Ανδρέα Μικρούτσικο απόψε 5/12! appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα