STAR: Αυτός είναι ο τίτλος του πρωινού των Καρτελιά – Παπίλα

13:04 31/7/2021 - Πηγή: Youfly

Όλα είναι έτοιμα για το πρωινό της νέας σεζόν, με το STAR να ανακοινώνει σύντομα και επίσημα το νέο δυνατό δίδυμο που θα μας λέει κάθε πρωί Καλημέρα! Ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα θα καλωσορίσουν τους τηλεθεατές στη νέα τους εκπομπή με τίτλο «Breakfast at Star», με τη συντροφιά των Τζώρτζια Γεωργίου, Νανά Ηλιοπούλου και Άση Μπήλιου!

Ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό, μέσα από την ξεκαρδιστική τους

εκπομπή στο Sok Fm! Τη νέα σεζόν έρχονται στην μικρή οθόνη για να μας κρατήσουν συντροφιά τα πρωινά της εβδομάδας!

Τα γυρίσματα του τρέιλερ

Σύμφωνα με το Gossip TV, ο τίτλος της εκπομπής «Breakfast at Star» προήλθε από την επιθυμία του καναλιού για κάτι ξέφρενο και μοναδικό! Η ομάδα συναντήθηκε πριν από λίγες μέρες στο στούντιο για τα γυρίσματα του νέου τρέιλερ, το οποίο προβλέπεται εντυπωσιακό!

Ο Γιώργος και η Ελίνα πέφτουν από τον ουρανό και προσγειώνονται στον καναπέ του πρωινού STAR, μαζί με τη νέα τους παρέα! Αποκαλύπτουν στον φακό πως είναι πανέτοιμοι να γίνουν η νέα μας καθημερινή -ουρανοκατέβατη συνήθεια! Αξίζει να σημειωθεί πως τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στη λίμνη Κοπαΐδα, με τις εικόνες να είναι πραγματικά φοβερές.

Έτσι λοιπόν, όλα δείχνουν πως ο Γιώργος Καρτελιάς και η Ελίνα Παπίλα φωνάζουν «Breakfast at Star» κερδίζοντας -ήδη- το ενδιαφέρον των τηλεθεατών! Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία και σε λίγες μέρες το τρέιλερ θα βγει στον αέρα.

Δείτε επίσης:

STAR: Όλα όσα θα δούμε στη νέα καθημερινή σειρά του καναλιούΝέο Πρωινό Star: Άντρας νικητής MasterChef ο σεφ της εκπομπήςSTAR Πρωινό: H επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για Καρτελιά – Παπίλα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post STAR: Αυτός είναι ο τίτλος του πρωινού των Καρτελιά – Παπίλα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα