Quentin Tarantino: Αυτούς τους ηθοποιούς ήθελε για το Pulp Fiction

21:24 3/6/2021 - Πηγή: Youfly

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η πρόχειρη λίστα του Quentin Tarantino η οποία αποκαλύπτει τα υποψήφια ονόματα των ηθοποιών που ποθούσε ο σκηνοθέτης διακαώς για την ταινία Pulp Fiction.

Οι επιλογές ηθοποιών του  Quentin Tarantino για την ταινία Pulp
Fiction

Η λίστα με το καστ που είχε στο μυαλό του ο Tarantino κυκλοφόρησε στα social media και σε αυτή βλέπουμε πασίγνωστα υποψήφια ονόματα, για ρόλους όπως οι Honey Bunny, Vincent, Lance και Jody.

Επίσης δίπλα από ορισμένα ονόματα βλέπουμε πως ο σκηνοθέτης έχει βάλει έναν, δύο ή τρεις αστερίσκους, δείχνοντας έτσι ποιοι ηθοποιοί αποτελούσαν την πρώτη επιλογή του, ποιοι τη δεύτερη και ποιοι είναι μια σοβαρή πιθανότητα.

Vincent

Για παράδειγμα, για τον ρόλο του Vincent η πρώτη επιλογή του Tarantino ήταν ο Michael Madsen, τον οποίο τελικά υποδύθηκε ο John Travolta που ήταν ωστόσο η δεύτερη, αλλά σοβαρή επίσης επιλογή του διάσημου σκηνοθέτη.

Παράλληλα, πολλές πιθανότητες για τον ίδιο ρόλο είχαν και οι Alec Baldwin, Gary Oldman και Michael Keaton.

Lance

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν επίσης οι σημειώσεις του Tarantino για τον ρόλο του Lance, τον έμπορο ναρκωτικών του Vincent.

Αρχικά, αυτό που πρέπει να αναφέρουμε, είναι πως σύμφωνα με τους τρεις αστερίσκους του σκηνοθέτη, τα επικρατέστερα ονόματα για τον συγκεκριμένο ρόλο, ήταν αυτά των John Cusack και Eric Stolz.

Όπως σημειώνει κάτω από τα ονόματα ο Τarantino: «Ο ρόλος γράφτηκε για τον John (Cusack). Αν ο John δεν μπορεί να το κάνει, θέλω τον Eric (Stolz). Μετά τον Eric, άλλες επιλογές είναι οι Christian Slater, Robert Carradine, Nick Cage», δηλαδή οι επιλαχόντες του ενός αστερίσκου όπως θα σχολίαζε κανείς.

Για τον ρόλο του Lance ο Tarantino έχει σημειώσει και το όνομα του Johnny Depp, το οποίο φιγουράρει στις πρώτες προτιμήσεις του σκηνοθέτη για τον ρόλο του Pumpkin, μαζί με τον Tim Roth, ο οποίος και έπαιξε τελικά τον χαρακτήρα που άλλωστε γράφτηκε για αυτόν.

Honey Bunny και Jody

Για την Honey Bunny ο σκηνοθέτης ήθελε την Amanda Plummer, για την οποία και έγραψε τον ρόλο. Αν όμως εκείνη δεν μπορούσε, τότε ο Tarantino θα πρότεινε τον ρόλο στις Patricia Arquette και Lili Taylor και στη συνέχεια σε άλλες ηθοποιούς όπως οι Marisa Tomei, Bridgit Fonda και άλλες.

Την Patricia Arquette ήθελε και για τον ρόλο της Jody, ενώ για τον ίδια χαρακτήρα είχε στο μυαλό του και τις Bridgit Fonda, Cathy Griffin και Angel Aviles.

Δείτε τη λίστα του υποψήφιου καστ, έτσι όπως κυκλοφόρησε στο Twitter:

Tarantino’s rough cast list for PULP FICTION. pic.twitter.com/JfayqtLfuT

Don Winslow (@donwinslow) May 30, 2021

Για την ιστορία, θυμίζουμε πως το Pulp Fiction, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Quentin Tarantino, κυκλοφόρησε το 1994.

Το τελικό καστ έχει ως εξής:

Tim Roth – PumpkinAmanda Plummer – Honey BunnyLaura Lovelace – WaitressJohn Travolta- Vincent VegaSamuel L. Jackson – Jules WinnfieldPhil LaMarr – MarvinFrank Whaley – BrettBurr Steers – RogerBruce Willis – Butch CoolidgeVing Rhames – Marsellus WallacePaul Calderon    Paul Calderon – PaulBronagh Gallagher – TrudiRosanna Arquette – JodyEric Stoltz – LanceUma Thurman – Mia Wallace

Η ταινία ήταν υποψήφια για έξι Όσκαρ: Α’ και Β’ Ανδρικού, Β’ Γυναικείου, Σκηνοθεσίας, Μοντάζ και Καλύτερης Ταινίας.

Δείτε επίσης:

Ταραντίνο: Οι ταινιάρες του μεγάλου σκηνοθέτη στο NetflixSky Rojo: Γιατί είναι η πιο αλά Ταραντίνο σειρά που έγινε ποτέ

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται ρητά η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά με ενεργό σύνδεσμο (link) του Youfly.com

The post Quentin Tarantino: Αυτούς τους ηθοποιούς ήθελε για το Pulp Fiction appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Quentin Tarantino, Αυτούς, Pulp Fiction,Quentin Tarantino, aftous, Pulp Fiction