MasterChef 5: Αγωνία, δάκρυα & δυνατές φιλίες στην αποχώρηση

00:36 24/3/2021 - Πηγή: Youfly

Η πιο νόστιμη συνταγή στην κουζίνα του MasterChef 5, χθες το βράδυ (23/3) δεν είχε για υλικά ίντριγκες, ανταγωνισμό και ατάκες γεμάτες φωτιά, στη δοκιμασία αποχώρησης. Αντίθετα, είχε ένα και βασικό συστατικό: μια δυνατή φιλία ανάμεσα σε δυο παίκτες του Παύλου και του Παναγιώτη, η οποία ήταν το top θέμα στο hashtag του μαγειρικού διαγωνισμού!

Η κίνηση του Παναγιώτη να δώσει την κάρτα ασυλίας στον Παύλο για να τον βγάλει από τη θέση του υποψηφίου για αποχώρηση καταχειροκροτήθηκε από τους χρήστες του Twitter

και για μια ακόμη φορά τον έχρισαν το δικό τους είδωλο, από την μια γιατί έσωσε τον Παύλο και από την άλλη γιατί κατέβασε από τον εξώστη την όχι και τόσο αγαπημένη τους Μαρίνα.

Ο Παύλος φόρεσε τα γυαλιά σε όλους

Όσο για τον Παύλο, αυτός ήταν χωρίς αμφιβολία ο πρωταγωνιστής της βραδιάς, αφού η κατάθεση ψυχής τους για τη διαφορετικότητα και την φιλία άγγιξε πολύ τους τηλεθεατές οι οποίοι τον αποθέωσαν.

Η υπόθεση: φιλία όμως ήταν σε πρώτο πλάνο χθες αφού μια ακόμα μπήκε στο στόχαστρο του Twitter με άλλη διάθεση. Το γούρι που έδωσε ο Διονύσης στην Ανουζ η οποία έδινε την μάχη της στον πάγκο της έβαλε πολλούς σε υποψίες ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους…

Η δύσκολη δοκιμασία

Όσο για την τάρτα φιστίκι, βανίλια, βατόμουρο που κλήθηκαν να παρασκευάσουν οι 4 μονομάχοι του MasterChef 5, αποδείχτηκε εφιάλτης καθώς στην πλειοψηφία τους δεν τα πήγαν καλά χθες (23/3), στη δοκιμασία αποχώρησης. Χειρότερες προσπάθειες αυτές της Ανουζ και του Αντώνη οι οποίοι έζησαν ένα θρίλερ στο τέλος αφού ήταν πολύ κοντά στη βαθμολογία, με τελική νικήτρια την κυρία της παρέας η ποια επικράτησε με έναν βαθμό διαφορά.

Το highlight της αποχώρησης; Τα δάκρυα του -πολύ σκληρού για να λυγίσει- Ιωάννη, τα οποία προκάλεσαν απολαυστικά σχόλια στο timeline.

Δείτε επίσης:

MasterChef 5: Ο πραγματικός λόγος που έδωσε την κάρτα ασυλίας ο ΤζαμαλήςCook Beef: Τα πάντα για τη νέα εκπομπή του STAR με 5 MasterChefs!MasterChef 5: 28 ποδαράκια κότας & 2 Disavantage τρέλαναν το Twitter

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post MasterChef 5: Αγωνία, δάκρυα & δυνατές φιλίες στην αποχώρηση appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα