Πουθενά χωρίς την κόρη μου: Η κωμική ταινία στο ERTFLIX

19:29 23/3/2021 - Πηγή: Youfly

Το ERTFLIX προσθέτει ολοένα και περισσότερες απολαυστικές ταινίες που έχουν κατακτήσει το παγκόσμιο κοινό κι έρχεται να αναπληρώσει το κενό του κινηματογράφου. Η κωμική ταινία Πουθενά χωρίς την κόρη μου είναι η λύση στην καραντίνα.

Αναλυτικότερα, το Πουθενά χωρίς την κόρη μου (Instructions Not Included) είναι μία δραματική κωμωδία μεξικάνικης παραγωγής του 2013 σε σκηνοθεσία Eugenio Derbez και σενάριο του ίδιου με τους Guillermo Ríos και Leticia López Margalli. Η ταινία είχε

αποσπάσει αρκετά καλές κριτικές, ενώ διαθέτει ένα εμβληματικό καστ, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται οι Eugenio Derbez, Jessica Lindsey, Loreto Peralta και Daniel Raymont.

Η υπόθεση της ταινίας

Η πλοκή ακολουθεί έναν Μεξικανό εργένη που ξαφνικά φορτώνεται με ένα παιδί στο κατώφλι του και ξεκινάει μία περιπέτεια στο Λος Άντζελες για να βρει τη μητέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστορία επικεντρώνεται στον Valentín Bravo, έναν αμετανόητο εργένη και καρδιοκατακτητή που ζει μία έξαλλη ζωή. Όλα, όμως, ανατρέπονται όταν εμφανίζεται μία πρώην του στην πόρτα και του αφήνει ένα παιδί λέγοντας του ότι είναι η κόρη του. Ύστερα με την δικαιολογία ότι πρέπει να πληρώσει το ταξί, εξαφανίζεται παντελώς από τη ζωή τους.

Τότε, ο Valentín καταφεύγει με την κόρη του, τη Maggie, στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ για να βρει την μητέρα της, αλλά καταλήγουν να χτίσουν εκεί την τελείως πρωτότυπη και αντισυμβατική ζωή τους για 6 χρόνια. Εκείνος βγάζει τα προς τα ζην ως καταξιωμένος κασκαντέρ του Hollywood και η κόρη του ως “μάνατζερ” και κηδεμόνας του ανώριμου μπαμπά της. Όταν όμως η μητέρα της Maggie επιστρέφει, για ακόμα μια φορά η ζωή τους αλλάζει κατά 180 μοίρες.

Όταν ένα «λάθος» γίνεται η πιο σωστή επιλογή

Το Πουθενά χωρίς την κόρη μου είναι μία αξιολάτρευτη ταινία στο ERTFLIX γεμάτη κωμικοτραγικές καταστάσεις, συγκινητικές στιγμές και μπόλικο χιούμορ. Ένα «λάθος» γίνεται η πηγή ευτυχίας για έναν άνθρωπο που δεν είχε κάτι σταθερό στη ζωή του. Όλα από τη μια στιγμή αλλάζουν και αποδεικνύεται ότι η αγάπη μένει για πάντα. Μία τρυφερή ιστορία ανάμεσα στην αγάπη κόρης και πατέρας, αλλά και μια περιπέτεια αναζήτησης.

Μέσα από την ταινία ταξιδεύουμε σε μοναδικά μέρη της Αμερικής, συγκεκριμένα στο Μεξικό και το Λος Άντζελες και ζούμε μοναδικές εμπειρίες. Το καλογραμμένο σενάριο και η συναρπαστική σκηνοθεσία εντρυφούν το κοινό στις σκέψεις και τα συναισθήματα των χαρακτήρων. Τα έντονα χρώματα μαγνητίζουν το μάτι και η μουσική επένδυση απογειώνει την “κινηματογραφική” εμπειρία στα ύψη.

Το Πουθενά χωρίς την κόρη μου στο ERTFLIX είναι μία απολαυστική ταινία γεμάτη ανατροπές και συγκινήσεις που θα σας αγγίζει. Η κωμωδία θα είναι διαθέσιμη στη δωρεάν πλατφόρμα μέχρι τις 15 Απριλίου του 2021.

Δείτε επίσης: 

Happy EndERTFLIX: Όταν μια Γαλλική οικογένεια περνά κρίσηΤα καλύτερά μας χρόνια: Ο Άγγελος τιμά την επέτειο του 1821

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Πουθενά χωρίς την κόρη μου: Η κωμική ταινία στο ERTFLIX appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα