8 Λέξεις – Γυαλιά καρφιά τα κάνει η Έλλη: «Είσαι τόσο εγωπαθής»

15:23 3/6/2021 - Πηγή: Youfly

Απόγνωση, οργή και θλίψη επικρατεί στο σπίτι του ζευγαριού. Η Έλλη, μετά την είδηση για το παιδί της, βυθίζεται σε θλίψη, στις 8 Λέξεις. Μόνο που, ο Φρίξος δεν είναι πρόθυμος να απαλύνει τις πληγές της. Αντιθέτως, επιβαρύνει – άθελά του- την κατάσταση, φτάνοντας την Έλλη στα άκρα.

Στο μεταξύ ο Έκτορας καταθέτει μηνύσεις εκ μέρους του Οδυσσέα και διεκδικεί ένα μεγάλο ποσό από τους ανθρώπους που τον συκοφάντησαν.

Ο Άκης συνεχίζει την προσπάθεια να ανακαλύψει τον αποστολέα του mail με τα ενοχοποιητικά video.

Ο Άκης μαθαίνει για την αγωγή του Οδυσσέα εις βάρος του καναλιού αλλά και την εμπλοκή της Ηλιάνας στο θέμα αυτό και εξαγριώνεται. Ο Σίμος καταγράφει την άκρως ενοχοποιητική συνομιλία που έχει με τον τοκογλύφο και λίγο αργότερα, ο αστυνόμος Βρανάς προχωρά σε μαζικές συλλήψεις. Η Μαίρη συναντά τη Ναυσικά και της λέει όλη την αλήθεια για τη δουλειά με τον Μάρκο και την εκβιάζει για πολλά χρήματα, απειλώντας ότι θα εκθέσει τον Μιχαήλ ανεπανόρθωτα.

Η Έλλη δεν αφήνει τίποτα όρθιο

Φαίνεται πως η Έλλη δε θα καταφέρει να ξεπεράσει γρήγορα την είδηση για το παιδί που περίμενε τόσο πολύ, στις 8 Λέξεις. Ο Φρίξος προσπαθεί να την παρηγορήσει, κάνοντας την κατάσταση χειρότερη. Της λέει πως ο γάμος, η συγκατοίκηση, όλα έγιναν εξαιτίας ενός μωρού που δεν ήρθε ποτέ. Παρόλο που δεν εννοεί ακριβώς αυτό που θέλει να πει, η Έλλη εξοργίζεται.

Του φωνάζει πως είναι εγωπαθής και πολύ ωμός. Σπάει πράγματα γύρω της έξαλλη. Ήταν το τελευταίο πράγμα που ήθελε να ακούσει. Δεν περίμενε ποτέ πως ο Φρίξος θα ξεστόμιζε τέτοια λόγια. Πώς ο γάμος του με την Έλλη στις 8 Λέξεις, έγινε για το παιδί που περιμέναν. Πώς δε σήμαινε τίποτα άλλο, πέρα από αυτό. Το ζευγάρι καλείται να αντιμετωπίσει μία μεγάλη ρήξη.

Δείτε επίσης:

8 Λέξεις – Μάρκος: «Δεν ξέρεις με ποιον έχεις μπλέξει Μαίρη»8 Λέξεις: Η Ηλιάνα κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Οδυσσέα

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post 8 Λέξεις – Γυαλιά καρφιά τα κάνει η Έλλη: «Είσαι τόσο εγωπαθής» appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα