GNTM 4: Πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα και με τους 4 κριτές

14:09 3/6/2021 - Πηγή: Youfly

GNTM χωρίς Βίκυ Καγιά γίνεται; Από ότι φανερώνουν οι πρώτες φωτογραφίες των κριτών από τα γυρίσματα του GNTM 4, ασφαλώς και γίνεται. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου είναι το new entry στην ομάδα, η οποία φαίνεται πιο δυναμική από ποτέ.

Η παραγωγή του ριάλιτι μόδας βρήκε στο πρόσωπο της Ισμήνης Παπαβλασοπούλου την αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά. Μάλιστα το νεαρό μοντέλο έχει ήδη ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα του show. Ο Άγγελος Μπράτης μάλιστα κοινοποίησε μέσω του instagram του, τις

πρώτες κοινές φωτογραφίες της ομάδας από τα γυρίσματα του GNTM 4. Το ίδιο έκαναν και κάποιοι από τους υπόλοιπους κριτές.

Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι παρά την αποχώρηση της Καγιά οι υπόλοιποι συντελεστές παραμένουν αμετακίνητοι στα πόστα τους. Ζεννεβιέβ Μαζαρί, Άγγελος Μπράτης, Δημήτρης Σκουλός και Γιώργος Καράβας συνθέτουν μια εκρηκτική ομάδα που υπόσχεται έναν νέο επιτυχημένο κύκλο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη skoulos (@skoulos)

Δείτε ακόμα:

GNTM 4: Αυτή είναι η νέα τέταρτη κριτής – Διεθνές μοντέλο (Video)Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Βιογραφικό & Instagram της νέας κριτή του GNTM 4

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post GNTM 4: Πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα και με τους 4 κριτές appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα