Στον Ανακριτή μαζί με τον Κούγια η Εύη Βατίδου - Τι λέει η 57χρονη που τραυματίστηκε στο τροχαίο

Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει η Εύη Βατίδου.Το κατώφλι του Ανακριτή πέρασε σήμερα, Δευτέρα (13/11) η Εύη Βατίδου μαζί με τον πρώην σύζυγο και δικηγόρο της, Αλέξη Κούγια, προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική…

Τι λέει η 57χρονη που τραυματίστηκε στο τροχαίο

Ο δικηγόρος της 57χρονης γυναίκας η οποία ήταν συνεπιβάτης στη μηχανή που φέρεται να εμβόλισε η Εύη Βατίδου στη Γλυφάδα, Περικλής Ξηρογιάννης, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», προκειμένου να αναφερθεί στην πλευρά της εντολέας του.

Εκεί

ανέφερε πως η 57χρονη νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή. «Περιμένει τις εκτιμήσεις των γιατρών για την περαιτέρω πορεία της», ανέφερε ο ίδιος την κατάσταση της υγείας της εντολέας του.

«Αυτό που μου μετέφερε η πελάτισσά μου, είναι πως ένα τζιπ εμβόλισε τη μηχανή στην οποία επέβαινε, από πίσω, το οποίο τους ακολουθούσε και έτσι συνέβη ο τραυματισμός της». Στη συνέχεια, ο δικηγόρος ανέφερε πως η εντολέας του, του είπε ότι το τζιπ «τους ακολουθούσε και χτύπησε από πίσω τη μηχανή».

Όσον αφορά του τι προηγήθηκε από το χτύπημα, ο κ. Ξηρογιάννης ανέφερε πως για αυτό θα απαντήσει ο συνήγορος του οδηγού της μηχανής. «Σίγουρα έχει προηγηθεί κάποιος διαπληκτισμός, το τι έγινε ακριβώς δεν γνωρίζω», ανέφερε ο ίδιος.

Το χρονικό του περιστατικού στο οποίο εμπλέκεται η Βατίδου

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η κατηγορούμενη φέρεται να κυνήγησε οδηγό μηχανής τα ξημερώματα της Κυριακής, στην οποία επέβαινε και μια γυναίκα, με αφορμή πιθανότατα ζημιά που της προκάλεσαν στον καθρέφτη του αυτοκινήτου της.

Η ένταση κλιμακώθηκε και το πρώην μοντέλο φέρεται να εμβόλισε την μηχανή τραυματίζοντας την γυναίκα.

Όσα υποστήριξε ο πρώην συζυγός της, Αλέξης Κούγιας

Ο πρώην σύζυγός κ. Αλέξης Κούγιας μίλησε χθεςστο Mega για το περιστατικό. Υποστήριξε πως η κατηγορούμενη δέχτηκε επίθεση από κάποιον που επέβαινε σε μία μοτοσικλέτα, ο οποίος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί.

«Πληροφορήθηκα ότι ενώ η πρώην σύζυγός μου επέστρεφε στο αυτοκίνητο στο σπίτι της δέχτηκε επίθεση από κάποιον που επέβαινε σε μία μοτοσικλέτα. Ο συγκεκριμένος άρχισε να τη βρίζει χυδαία και να την απειλεί», είπε.

«Η πρώην σύζυγός μου προσπάθησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία με κλειστά τα τζάμια. Τότε αυτός έβγαλε το κράνος του και άρχισε να χτυπά το αυτοκίνητο και συγχρόνως της έσπασε και της κατέβασε τον καθρέφτη. Τον ξεκόλλησε στην κυριολεξία. Όταν κατάλαβε ότι η πρώην σύζυγός μου έπαιρνε την αστυνομία, τότε ανέβηκε στη μηχανή – που δεν είχε πινακίδες – και έφυγε».

Στη συνέχεια η Εύη Βατίδου ακολούθησε τον οδηγό της μοτοσικλέτας ο οποίος πήγε προς δύσβατα σημεία στην Άνω Γλυφάδα και, όπως αναφέρει ο κ. Κούγιας, κάποια στιγμή η μηχανή ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η γυναίκα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανακριτή, Κούγια, Εύη Βατίδου -, 57χρονη,anakriti, kougia, evi vatidou -, 57chroni