Ο Ολυμπιακός πρωταθλητής Ευρώπης Κ19: Η στιγμή που σηκώνει το κύπελλο (Βίντεο)

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του θριάμβου που σημείωσε ο Ολυμπιακός Κ19 και την στιγμή της απονομής του τροπαίου.Πρωταθλητής Ευρώπης είναι ο Ολυμπιακός Κ19, καθώς νίκησε την Μίλαν με 3-0 στον μεγάλο τελικό και κατέκτησε το UEFA Youth League,
με τους παίκτες να ξεσπούν σε πανηγυρισμούς με το…

Ο δρόμος μέχρι τον τελικό

Οι Πειραιώτες έφτασαν μέχρι τον μεγάλο τελικό κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις καθ’ όλη την πορεία τους, ενώ χρειάστηκε να αποκλείσουν μερικά από τα… ευρωπαϊκά μεγαθήρια της ηλικιακής κατηγορίας Κ19. Αρχικά μονομάχησε με την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Λέτσε, και με δύο νίκες (3-1 εντός έδρας και 3-1 εκτός έδρας) πέρασε στην επόμενη φάση. Εκεί αντιμετώπισε την πρωταθλήτρια Αζερμπαϊτζάν, Καμπάλα, όπου πέρασαν σχετικά άνετα με δύο εντυπωσιακές νίκες 3-0 εκτός, 4-0 εντός έδρας.

Έπειτα βρέθηκε στον δρόμο τους η Ίντερ, όπου μετά από μια ιδιαίτερα έντονη αναμέτρηση ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι και ο Ολυμπιακός κέρδισε με 6-5, παίρνοντας το εισιτήριο για τους «16». Επόμενος αντίπαλος ήταν η Λανς, την οποία επίσης νίκησε στα πέναλτι, ενώ στα προημιτελικά τέθηκε αντιμέτωπος με την Μπάγερν Μονάχου.

Μπορεί οι Βαυαροί να αγωνίζονταν εντός έδρας, όμως το σύνολο του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου νίκησε με το εμφατικό 3-1 μέσα στο Μόναχο και προκρίθηκε στο Final Four του UEFA Youth League. Πριν από μερικές ημέρες χρειάστηκε να περάσει ξανά από την διαδικασία των πέναλτι για να αποκλείσει την Ναντ στον ημιτελικό και να βρεθεί απόψε στον μεγάλο τελικό κόντρα στην Μίλαν. Έτσι, μετά από ακόμα μία υποδειγματική εμφάνιση οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν μέχρι την κορυφή της Ευρώπης.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του τελικού:

Keywords
Τυχαία Θέματα