Νέο βίντεο: Η στιγμή που οι αστυνομικοί αντικρίζουν τον νεκρό Βαγγέλη Ζαμπούνη

Με πάνω από 100 σφαίρες εκτέλεσαν τον Βαγγέλη Ζαμπούνη στον Νέο Κόσμο.Ανατριχιαστικό είναι το βίντεο που δημοσιοποιήθηκε, την Κυριακή (14/01), από τη στιγμή που οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκουν νεκρό τον 44χρονο Βαγγέλη Ζαμπούνη μέσα στο αυτοκίνητό του, εκτελεσμένο με πάνω από…

Το βίντεο της εκτέλεσης του Βαγγέλη Ζαμπούνη

Από κάμερες ασφαλείας κατγράφηκε, τα ξημερώματα της Κυριακής (14/01), η στιγμή της δολοφονίας του Βαγγέλη Ζαμπούνη από τους εκτελεστές. Περισσότερους από 100 κάλυκες από

καλάσνικοφ και πιστόλι των 9 χιλιοστών έχουν περισυλλέξει οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έξω από το βενζινάδικο στο Νέο Κόσμο, όπου εκτελέστηκε ο 44χρονος.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν τρία καλάσνικοφ και ένα εννιάρι πιστόλι. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ήταν 01:55 π.μ., στη συμβολή των οδών Φραντζή και Ηλία Ηλιού, όταν επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο προσέγγισαν τον 44χρονο τη στιγμή που μόλις είχε βγει από το πρατήριο υγρών καυσίμων και επιβιβαζόταν στο θωρακισμένο τζιπ του.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το πρατήριο είναι στο όνομα συγγενικού προσώπου του 44χρονου και όχι στο όνομα του ίδιου. Επίσης, σημειώνεται ότι ο 44χρονος είχε μαζί του όπλο, το οποίο όμως δεν πρόλαβε να χρησιμοποιήσει.

Οι δράστες τον «γάζωσαν» με σφαίρες των 7,62 και των 9 χιλιοστών και, στη συνέχεια, κινήθηκαν από τη Λεωφόρο Αθηνών προς το Χαϊδάρι. Αφού έκαψαν το αυτοκίνητο, εξαφανίστηκαν με άλλο όχημα διαφυγής.

Keywords
Τυχαία Θέματα