Survivor spoiler 14/1 ασυλία: Αυτοί κερδίζουν σήμερα!

Survivor spoiler 14/1 ασυλία: Το Survivor κέρδισε το κοινό την πρώτη εβδομάδα προβολής του στον ΣΚΑΪ και η συνέχεια στο παιχνίδι επιβίωσης με τους νέους κανονισμούς αναμένεται συναρπαστική.

Survivor: Tα στατιστικά των παικτών

Μετά τα πρώτα αγωνίσματα στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Σάββας Γκέντσογλου με 4 στις 4 νίκες, ενώ στην δεύτερη έρχεται η Μαρία Αντωνά. Τρίτη – παρά τα σχόλια πως φέτος δεν είναι καλή αγωνιστικά – βρίσκεται η Κατερίνα Δαλάκα και μετά την ακολουθεί η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Την 5άδα ολοκληρώνει

ο Φάνης Μπολέτης. Στις τρεις τελευταίες θέσεις βρίσκεται η Δώρα Νικολή, η Ιωάννα Τζαβέλλα και τελευταίος και καταϊδρωμένος ο Παύλος Παπαδόπουλος.

Survivor spoiler 14/1: Το ξέσπασμα της Ασημίνας και η λιποθυμία του Ρομπ

Το Survivor επιστρέφει με ένα νέο επεισόδιο το βράδυ της Κυριακής 14 Ιανουαρίου και όπως βλέπουμε στο trailer, οι εντάσεις και οι ίντριγκες θα συνεχιστούν ανάμεσα στις δύο ομάδες Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έρχεται σε κόντρα με τον Φάνη κατά του οποίου ξεσπά on camera χαρακτηρίζοντας τον «πάρα πολύ ερειστικό, και πάρα πολύ εγωιστή». Στους στίβου μάχης η λιποθυμία του Rob James Seymourθα κάνει όλους τους παίκτες να παγώσουν αλλά στην συνέχεια ο Σκοτσέζος παίκτης θα καταλήξει να κατηγορείται για στημένο παιχνίδι.

Survivor spoiler 14/1 ασυλία: Σκληρή μάχη

Οι δύο ομάδες θα δώσουν σκληρή μάχη, αλλά τελικά μόνο μία γίνεται να κόψει πρώτη το νήμα. Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτοί που αναμένεται να κερδίσουν την ασυλία και το έπαθλο φαγητού σήμερα Κυριακή 14 Ιανουαρίου είναι οι «Διάσημοι».

Survivor spoiler 14/1 ασυλία: Ποιος θα κερδίσει; Δείτε το trailerSurvivor – Κώστας Παπαδόπουλος: «Νονό αποκαλούσε η Δαλάκα τον Ατζούν!

Ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής I Love Σου Κου σχετικά με το Survivor 2024 και τις μεγάλες αλλαγές που υπάρχουν στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.  Ο άλλοτε παίκτης του Survivor σχολίασε αρχικά: «Tο φετινό Survivor μου φαίνεται διαφορετικό. Τους κανόνες όμως ακόμα δεν τους έχω καταλάβει. Είχαμε την πρώτη αποχώρηση αλλά ακόμα δεν έχω καταλάβει τι και πώς. Θέλω λίγο τον χρόνο μου, έτσι φαντάζομαι πως είναι και ο κόσμος μπερδεμένος. Όπως και με τα τιμολόγια της ΔΕΗ, κίτρινο και πράσινο και τα λοιπά, είναι και εκεί μπερδεμένοι και θέλουν να το δουν. Πρέπει να το ζήσουμε λίγο πρώτα και μετά θα το καταλάβουμε, ειλικρινά».

Και συνέχισε λέγοντας: «Όλοι οι παίκτες έχουν προϋπηρεσία, έχουν εμπειρία, ξέρουν τους στόχους και τους έχουν μελετήσει. Για παράδειγμα, η Μαρία Αντωνά μπορεί να έχει πάει πρώτη φορά αλλά έχει μελετήσει όλα τα Survivor, από το 2021 μέχρι και σήμερα. Κάθε φορά στα πρωινάδικα και στα μεσημεριανάδικα όλοι οι παλιοί μου συμπαίκτες κατηγορούν την Κατερίνα Δαλάκα που πήγε 4η ή 5η φορά».

Ο γνωστός ζαχαροπλάστης συνέχισε λέγοντας: «Τι σας νοιάζει, ρε παιδιά; Δεν το καταλαβαίνετε ότι ο Ατζούν κρίνει ποιος παίκτης πουλάει και ποιος είναι αγαπητός. Όλοι εμείς που είμαστε έξω, είμαστε λιγότερο αγαπητοί. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ζηλεύει την σχέση που έχει η Δαλάκα με τον Ατζούν; Θα ήθελε να έχει και αυτός; Νονό τον αποκαλούσε, να ξέρετε. Αυτό σημαίνει κάτι, ότι η Δαλάκα είναι πιο αγαπητή και ο Ασημακόπουλος να μην ζηλεύει, ας κάνει λίγη υπομονή και ας κρατηθεί».

Survivor – Εβελίνα Νικόλιζα για Δημήτρη Πανόπουλο: «Το ρεπορτάζ του ήταν διασταυρωμένο»

Ύστερα από την «κόντρα» που δημιουργήθηκε χθες ανάμεσα στον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον Δημήτρη Πανόπουλο για ένα ρεπορτάζ περί ντόπινγκ στο Survivor, η Εβελίνα Νικόλιζα πήρε θέση μέσα από την εκπομπή «I Love ΣουΚου». Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος του Alpha είχε κάνει ένα ρεπορτάζ για το reality επιβίωσης, το οποίο ο Λάμπρος Κωνσταντάρας χαρακτήρισε «μπούρδα», προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Δημήτρη Πανόπουλου.

«Μη με ανακατεύετε εμένα σε αυτά! Είναι λάθος να μιλήσω εγώ εκ μέρους του Δημήτρη, αλλά αυτό που είπε στον αέρα ήταν πληροφορία τσεκαρισμένη, ξανά και ξανά. Ξέρει τι λέει ο Δημήτρης, ήταν διασταυρωμένη πληροφορία. Δεν θα πάρω θέση αλλά ο Δημήτρης είναι ένας πολύ καλός δημοσιογράφος, είναι φίλος μου και τον λατρεύω. Σέβομαι τη δουλειά και τη δημοσιογραφική ιδιότητα του Λάμπρου Κωνσταντάρα, αλλά δεν μου άρεσε ο τρόπος που εκφράστηκε. Δεν μπορούμε να λέμε «επική μπούρδα» σε κανέναν και για τίποτα. Ο Δημήτρης δεν θα έλεγε τίποτα στον αέρα, χωρίς να το έχει τσεκάρει ότι ισχύει. Αυτό το λέω με σιγουριά.

Όταν κάτι δεν το γνωρίζεις δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει. Απλά μπορεί αυτή η πληροφορία να μην έχει φτάσει σε σένα. Δεν υπάρχει λόγος να γίνεται αυτό και να μπαίνει ο ένας στα χωράφια του άλλου και να κρίνει ο ένας τον άλλον» τόνισε η Εβελίνα Νικόλιζα.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor, 141, Αυτή,Survivor, 141, afti