Κύπρος: Δολοφονήθηκε αυτόπτης μάρτυρας τετραπλής δολοφονίας

Σοκ στην Κύπρο με τη στυγνή δολοφονία 29χρονου σεκιουριτά στην Ορμήδεια της Λάρνακας. Ήταν αυτόπτης μάρτυρας τετραπλής δολοφονίας στην Αγία Νάπα.

Συναγερμός σήμανε στην Κύπρο, καθώς τη νύχτα της Πέμπτης ένας 29χρονος ιδιωτικός φρουρός ασφαλείας έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστων έξω από το πατρικό του, στην Ορμήδεια της επαρχίας Λάρνακας. 

Όπως αναφέρει το sigmalive.com, πρόκειται

για τον Παναγιώτη Καλλιτσιώνη, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα λίγο μετά τις 23:00.

Ο 29χρονος ήταν ο αυτόπτης μάρτυρας της τετραπλής δολοφονίας στην Αγία Νάπα στις 23 Ιουνίου 2016.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 23:11 λήφθηκε πληροφορία στο ΚΕΜ Αμμοχώστου ότι στην Ορμήδεια ρίχθηκαν πυροβολισμοί και υπήρχε τραυματισμένο ένα άτομο.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ και του ΟΠΕ Αμμοχώστου, των Αστυνομικών Σταθμών Ξυλοφάγου, Ξυλοτύμπου και ο επόπτης ασφαλείας και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι γύρω στις 22:55 τραυματίστηκε από πυροβόλο όπλο ιδιωτικός φρουρός ασφαλείας, ηλικίας 29 ετών, ο οποίος βρισκόταν στη βεράντα της πατρικής του οικίας.

Στο σημείο μετέβησαν ασθενοφόρα των Βρετανικών Βάσεων και της Αστυνομίας μέλη των οποίων παρείχαν στον 29χρονο τις πρώτες βοήθειες χωρίς όμως αποτέλεσμα και υπέκυψε στα τραύματα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα