Ηλεία: «Παγίδα θανάτου» το γεφύρι - Άφαντος ο οδηγός του ΙΧ που παρασύρθηκε από τον χείμαρρο

Για δεύτερο 24ωρο οι Αρχές αναζητούν τον οδηγό του ΙΧ που παρασύρθηκε από τον χείμαρρο στην Ηλεία. Θρήνος για την σύντροφό του που εντοπίστηκε νεκρήΆκαρπες είναι για δεύτερο 24ωρο οι προσπάθειες της Πυροσβεστικής και των ανδρών της ΕΜΑΚ να εντοπίσουν τον 45χρονο οδηγό του ΙΧ παρασύρθηκε από χείμαρρο στην περιοχή του Πλουτοχωρίου Ηλείας, όταν…

Παγίδα θανάτου το γεφύρι - Το χρονικό της τραγωδίας

Τη Δευτέρα και ενώ η κακοκαιρία χτυπούσε την Ηλεία, το άτυχο ζευγάρι αποφάσισε να επισκεφθεί

το Πλουτοχώρι, τόπο καταγωγής του 45χρονου αγνοούμενου.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, αυτοκινητιστής στο επάγγελμα, την ώρα της ισχυρής βροχόπτωσης επιχείρησε να περάσει με το όχημά του το γεφύρι που βρίσκεται στην είσοδο του χωριού, έχοντας μαζί και την σύντροφό του.

Λίγα μόλις μέτρα από τη γέφυρα στην είσοδο του χωριού και παρά το γεγονός ότι οι συγχωριανοί του του φώναζαν να μην προχωρήσει ο οδηγός δεν τους άκουσε με αποτέλεσμα τα ορμητικά νερά να τον τυλίξουν και να τον ρίξουν στην κοίτη του ποταμού.

Αυτόπτες μάρτυρες είδαν μέσα σε μια στιγμή το ρέμα να φουσκώνει, τα ορμητικά νερά να περνούν πάνω από το γεφύρι, να χτυπούν και να αναποδογυρίζουν το αυτοκίνητο το οποίο έπεσε μέσα στο ρέμα.

«Δεν μπόρεσε να ανοίξει την πόρτα ο οδηγός ούτε η γυναίκα του με αποτέλεσμα να τους πάρουν τα ορμητικά νερά και να καταλήξουν εκεί που καταλήξαν τα παιδιά», ανέφερε κάτοικος του Πλουτοχωρίου στην ΕΡΤ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ηλεία, Παγίδα, - Άφαντος,ileia, pagida, - afantos