Άγιοι Ανάργυροι: Ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα έκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Ο 39χρονος δράστης της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους, με θύμα την Κυριακή Γρίβα, νοσηλεύεται σε ΜΕΘ.Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε ο 39χρονος δράστης της γυναικοκτονίας που σημειώθηκε, το βράδυ της Δευτέρας (01/04), στους Αγίους Αναργύρους με θύμα την 28χρονη Κυριακή Γρίβα, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Κυριακής…

Τι είπε στην απολογία του ο 39χρονος δράστης

«Δεν θυμάμαι τι έχει γίνει, σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή», ήταν τα πρώτα και μόνα λόγια του 39χρονου δράστη των Αγίων Αναργύρων στην

ανακρίτρια και επικαλέστηκε, την Πέμπτη (04/04), χρόνια ψυχιατρικά προβλήματα και έδωσε απολογητικό υπόμνημα.

Ουσιαστικά αυτό που ζήτησε είναι να του αναγνωριστεί το ακαταλόγιστο της πράξης του, επικαλούμενος σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Μάλιστα, ο ίδιος ζήτησε να μην κρατηθεί λόγω των ψυχιατρικών προβλημάτων και να κρατηθεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο, όπως και τελικώς αποφασίστηκε. Έτσι, ο 39χρονος δράστης προφυλακίστηκε ωστόσο αποφασίστηκε να κρατηθεί προσωρινά στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.

«Την έδιωξαν, την άφησαν ανυπεράσπιστη»

Το δικό του μήνυμα έστειλε, την Παρασκευή (05/04), ο πατέρας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα, η οποία δολοφονήθηκε εν ψυχρώ από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων.

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις του στην εκπομπή «Φως στο τούνελ» του MEGA, ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα είπε: «Ο πόνος είναι ανείπωτος την παρούσα στιγμή προσπαθώντας να διαχειριστώ την τεράστια απώλειά μου. Δυστυχώς, η Κυριακή μου δεν θα γυρίσει πίσω. Ζητώ αυτό που δεν έκανε η Ελληνική Αστυνομία, που είχε καθήκον να προστατεύσει το κορίτσι μου. Όπως όλους τους πολίτες. Πλέον, να το κάνει η ελληνική δικαιοσύνη και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι. Τα κορίτσια πρέπει να μιλούν στην οικογένεια».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Το κοριτσάκι μου, που το μεγάλωσα, δεν μου είχε πει όσα βίωνε τον τελευταίο καιρό για να μην με φέρει σε δύσκολη θέση. Το κορίτσι μου έκανε ότι έπρεπε να κάνει ως μία γυναίκα που απειλείται. Την έδιωξαν, την άφησαν ανυπεράσπιστη. Μόνη της ενώ απειλείτο. Βίωσε ειρωνεία και αδιαφορία τα τελευταία λεπτά της ζωής της».

Το χρονικό της γυναικοκτονίας στους Αγίους Αναργύρους

Θύμα της νέας γυναικοκτονίας είναι μία 28χρονη, η οποία δολοφονήθηκε άγρια από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, το βράδυ της Δευτέρας (01/04), έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, όπου είχε πάει για να τον καταγγείλει.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 28χρονη πήγε στο αστυνομικό τμήμα, συνοδευόμενη από έναν φίλο της, καθώς λίγη ώρα νωρίτερα είχε δει τον δράστη να την περιμένει έξω από το σπίτι της. Η 28χρονη έκανε την καταγγελία και ο φίλος της αποχώρησε από το κτήριο. Φοβούμενη, όμως, πως κάτι θα της συμβεί, η γυναίκα ζήτησε περιπολικό για να την πάει σπίτι της. Παρ' όλα αυτά, της είπαν πως δεν ήταν κάποιο διαθέσιμο και έπρεπε να καλέσει την Άμεση Δράση.

Η γυναίκα βγήκε από το κτήριο, απομακρύνθηκε λίγο και επιχείρησε να καλέσει την Άμεση Δράση, ωστόσο ο 39χρονος τής είχε στήσει καρτέρι δίπλα από το αστυνομικό φυλάκιο και τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου. Στη συνέχεια, ο 39χρονος αυτοτραυματίστηκε και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Επισημαίνεται ότι για το περιστατικό έχει διαταχθεί ΕΔΕ προκειμένου να διαπιστωθούν αν υπάρχουν τυχόν ευθύνες των αστυνομικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γυναικοκτονία, Αναργύρους, Πληροφορίες, 39χρονος,gynaikoktonia, anargyrous, plirofories, 39chronos