Γιώργος Γεροντιδάκης: Δεν κρύβομαι ούτε διατυμπανίζω τη σχέση μου - Δεν έχω παντρευτεί όπως γράφουν

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης μίλησε για την προσωπική του ζωή και τα χρόνια που καθόρισαν την πορεία του σαν ηθοποιό.Ο Γιώργος Γεροντιδάκης βρέθηκε στο φιλόξενο Στούντιο 4 για να μιλήσει για τη μεγάλη του πορεία στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση που ξεκίνησε όταν ήταν ακόμη μικρό παιδί.…

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης μίλησε επίσης και για τη σχέση του με τη σύντροφό του, Άσπα Κωνσταντοπούλου. Αρχικά διέψευσε τις φήμες πως έχουν παντρευτεί, ενώ είπε πως

δεν κρύβει τη σχέση του, αλλά και δεν διατυμπανίζει την προσωπική του ζωή.

Το ζευγάρι μένει πια κάτω από την ίδια στέγη και για τον ηθοποιό είναι η πρώτη φορά που συγκατοικεί, θεωρώντας προσόν την ικανότητα να μπορεί να μοιράζεται τη ζωή του. Δεν αποκάλυψε αν πρόκειται να κάνουν ένα επόμενο βήμα στη ζωή τους, καθώς αφήνει τα πράγματα να φτάσουν στην ώρα τους για να γίνουν. Συγκεκριμένα είπε ότι: «Δεν έχω παντρευτεί. Έχει γραφτεί ότι έχω παντρευτεί αλλά όχι.

Απλώς βάφτισα το παιδί ενός πάρα πολύ καλού μου φίλου και βγήκε μία φωτογραφία μου με κοστούμι στην εκκλησία. Καλά κάνουν οι άνθρωποι, δουλειά τους είναι, απλά εγώ δεν ασχολούμαι. Δεν κρύβομαι για τίποτα, απλώς δεν μου αρέσει να διατυμπανίζω κάτι το οποίο είναι τόσο απλό και τόσο όμορφο για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά. Είναι η πρώτη φορά που συγκατοικώ, δυσκολίες υπάρχουν σε όλους τους ανθρώπους. Υπάρχουν και οι όμορφες και οι δύσκολες στιγμές, το κυριότερο είναι να μπορείς να μοιραστείς μια ζωή με έναν άλλο άνθρωπο», πρόσθεσε για τη σύντροφό του.

Επιπλέον, ο ηθοποιός σχολίασε την πλοκή και τις εξελίξεις στη σειρά Σασμός όπου πρωταγωνιστεί από την περασμένη σεζόν. Αυτή όπως πιστεύει είναι η τελευταία χρονιά του Σασμού. Βέβαια στην ερώτηση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου αν θα συμμετείχε σε 4η σεζόν της σειράς, απάντησε πως αυτό εξαρτάται από πολλά πράγματα. Από τώρα έχει προτάσεις και για άλλες τηλεοπτικές δουλειές, αν και δεν τον φοβίζει η συνέχεια στον Σασμό. Χαρακτηριστικά δήλωσε πως έχει κλείσει τα αφτιά του σε όσα ακούγονται αυτό το διάστημα.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης πρωταγωνιστεί επίσης στην ταινία «Καπετάν Μιχάλης» που κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Ενώ στο θέατρο βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στο πλευρό της Κάτιας Δανδουλάκη στην παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό του αγάπη μου».

Το β μέρος της συνέντευξης του Γιώργου Γεροντιδάκη:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιώργος Γεροντιδάκης,giorgos gerontidakis