Γιώργος Χρυσοστόμου: Ήρθε κάποτε η ώρα που ένιωσα ένα τίποτα

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου εισέβαλλε στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ1 με μια άκρως ανατρεπτική εμφάνιση λόγω της αλλαγής στο κούρεμά του.Ο Γιώργος Χρυσοστόμου ήταν ο σημερινός καλεσμένος στο απογευματινό magazino της ΕΡΤ1 για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά στο θέατρο.
Πρόκειται για τη θεατρική διασκευή του έργου «Η άνοδος…

Στη συνέχεια μίλησε για τη ζωή του στη Ρόδο όπου μεγάλωσε σε πολυμελή οικογένεια κι από πολύ μικρός εργαζόταν για το χαρτζιλίκι του. Η πρώτη του επαφή με τον έξω κόσμο ήταν όταν πήγε στη θεσσαλονίκη για να σπουδάσει. Μάλιστα όπως είπε για να βρει σπίτι χρειάστηκε να πάει πόρτα πόρτα εκείνη την εποχή. Στο τέλος κατάφερε να μείνει στο πρώτο του σπίτι με τρεις αγνώστους. Εκεί ένιωσε την απόλυτη ελευθερία, αλλά ήταν και ένα δύσκολο διάστημα.

Όσα είπε ο ηθοποιός:

Στη δραματική σχολή κατάφερε και πέρασε πρώτος και με υποτροφία. Τότε ήταν που ένιωσε σημαντικός. Όπως είπε όταν βρίσκεται πάνω στη θεατρική σκηνή νιώθει ήρεμος γιατί νιώθει ασφαλής εκεί. Ευτυχώς όπως είπε ήρθε και η στιγμή στη ζωή του που ένιωσε πως είναι ένα τίποτα, όταν το έφερε έτσι η ζωή. Υπήρξε όμως και περίοδος στη ζωή του που τον απέρριπταν από οντισιόν κι ένιωσε πως δεν ήταν αρκετά καλός. Τότε θεωρούσε πως μετά από τη σχολή οι δουλειές θα έρχονταν από μόνες του και νόμιζε πως του έφταιγαν όλοι οι άλλοι. Αυτό ήταν ένα γεγονός που τον προσγείωσε απότομα. Ενώ δεν ήταν ακόμη έτοιμος να ακούσει τη γνώμη των άλλων.

Τα πρώτα χρόνια μετά τη Δραματική Σχολή:

Keywords
Τυχαία Θέματα