Διακοπή ρεύματος τώρα στη Γλυφάδα

Διακοπή ρεύματος σημειώνεται αυτή την ώρα στη Γλυφάδα.Μπλακ άουτ στη Γλυφάδα, όπου έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι μεγάλο μέρος της πόλης λόγω διακοπής ρεύματος. Σημειώνεται ότι λόγω της κακοκαιρίας, σε αρκετές περιοχές στην Αττική σημειώθηκαν διακοπές ρεύματος,
τόσο…

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Αλεποχωρίου-Σχίνου.

Τέλος, υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στη λεωφόρο Βραυρώνος, στην Κερατέα, στη θέση «γεφυράκι Βρύση».

Νωρίτερα, λόγω βροχόπτωσης και υπερχείλισης υδάτων υπήρξε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο γεφυράκι «Βάρδας» στη Ραφήνα, στο ρεύμα προς Λ. Μαραθώνος.

Οι ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ για τους κλειστούς δρόμους:

Αναλυτικά, για τις ανακοινώσεις της ΕΛΑΣ για τους κλειστούς δρόμους ΕΔΩ.

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου από την ΕΜΥ

Η ΕΜΥ προχώρησε σε επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης του καιρού, λαμβάνοντας υπόψη τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία.

Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε την Τρίτη (24-01-2023) επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Επισημαίνεται ότι ουσιαστικές διαφοροποιήσεις από το αρχικό Δελτίο αφορούν μόνο στα υψόμετρα όπου αναμένονται πυκνές χιονοπτώσεις.

Σημαντική επιδείνωση του καιρού με κατά τόπους επικίνδυνα φαινόμενα προβλέπεται έως και την Παρασκευή (27-01-2023) με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες, τοπικές χαλαζοπτώσεις και τις πυκνές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά-ημιορεινά αλλά και σε περιοχές στα βόρεια με σχετικά χαμηλότερο υψόμετρο.

Την Παρασκευή (27-01-2023)

1. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται:

έως και τις πρωινές ώρες στη Θράκη και τις ανατολικές Κυκλάδες και έως τις μεσημβρινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

2. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά-ημιορεινά, οι οποίες έως και τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους πυκνές στη Θράκη (ενδεικτικό υψόμετρο τα 500-600 μέτρα και πάνω).

Οι άνεμοι θα φθάνουν τοπικά στο ανατολικό Αιγαίο τα 8 με 9 μποφόρ τις πρωινές ώρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Διακοπή, Γλυφάδα,diakopi, glyfada