Άγιοι Ανάργυροι: Χαπακωμένος ο 39χρονος σκότωσε την Κυριακή - Τι έδειξαν οι τοξικολογικές

«Μου κάνει εντύπωση», λέει ο Γρηγόρης Λέων για τα αποτελέσματα. «Βροχή» οι κλήσεις στο «100» μετά τη δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους.Το φως της δημοσιότητας βλέπουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών και αιματολογικών εξετάσεων που υπεβλήθη ο 39χρονος που δολοφόνησε την Κυριακή Γρίβα μπροστά στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων, το βράδυ της Δευτέρας…

«Μου κάνει εντύπωση»: Τι λέει ο Γρηγόρης Λέων για τα αποτελέσματα

Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων, ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων σημείωσε:

«Θέλω να κάνω μια σημαντική διάκριση, είναι διαφορετικό το να λαμβάνω ουσίες και να έχω μια διαταραχή συμπεριφοράς, και είναι εντελώς διαφορετικό να είμαι ένας ψυχιατρικός ασθενής, να λαμβάνω συνταγογραφούμενες ουσίες, οι οποίες είναι σε θεραπευτική δόση».

Ειδικά για τις αναλύσεις των εξετάσεων του 39χρονου, είπε ο κ. Λέων: «Βλέπουμε υπερβολική δόση ουσιών που σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι μια θεραπευτική δόση για μια πάθηση. Αυτό όμως που κάνει εντύπωση είναι ότι οι βενζοδιαζεπίνες είναι ηρεμιστικές ουσίες. Μάλιστα σε συνδυασμό με το αλκοόλ κάνουν συνέργεια, ενεργώντας κατασταλτικά».

Δείτε το βίντεο:

«Βροχή» οι κλήσεις στο «100» μετά τη δολοφονία της Κυριακής – 3.000 τηλεφωνήματα μέσα σε 8 ημέρες

Η στυγερή δολοφονία της Κυριακής Γρίβα ακριβώς μπροστά από το Α.Τ Αγίων Αναργύρων φαίνεται όμως πως έδωσε δύναμη σε άλλες γυναίκες που βιώνουν κακοποίηση προκειμένου να προχωρήσουν σε καταγγελία.

«Έχουμε να κάνουμε με έναν σοβαρό κακοποιητή, τη μείωνε, της μιλούσε άσχημα, είχε μεταπτώσεις. Αυτό οδήγησε εκεί που οδήγησε», τόνισε ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας και στη συνέχεια παρέθεσε στοιχεία για τις κλήσεις στο «100» από την ημέρα της δολοφονίας έως σήμερα.

«Η Αστυνομία δέχθηκε περίπου 3.000 κλήσεις. Αυτό δήλωσε στην Αστυνομία ότι υπάρχει κάποιος μικρός πανικός στον κόσμο. (…) Πλέον η Αστυνομία πρέπει να ανταποκριθεί σε όλα. Ήδη έχουν γίνει κινήσεις στην Άμεση Δράση να μπουν πολύπειροι που θα περάσουν από ειδικά σεμινάρια τηλεφωνητές και τηλεφωνήτριες του 100», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Ο αδόκητος χαμός της άτυχης κοπέλας έγινε από έναν άνθρωπο που είχε σώας τας φρένας. ‘Πετάει’ θολούρα, ενδεχομένως και με νομικές συμβουλές κάποιων ανθρώπων για να μπορέσει λίγο να ελαφρύνει τη θέση του», κατέληξε ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άγιοι Ανάργυροι, Χαπακωμένος, 39χρονος, Κυριακή -,agioi anargyroi, chapakomenos, 39chronos, kyriaki -