Survivor 2024: Οι επόμενοι δύο για αποχώρηση - Το σκωτσέζικο ζεϊμπέκικο του Rob

Με τέσσερις γυναίκες στον τάκο για την αποχώρηση θα γίνει ο επόμενος αγώνας στο Survivor 2024.Με σχετικά βαριά διάθεση βρέθηκαν οι Μαχητές του Survivor 2024 αφού ήταν προετοιμασμένοι να ψηφίσουν τον επόμενο συμπαίκτη τους για την πρώτη αποχώρηση. Επίσης όλοι περίμεναν την απόφαση της Ασημίνας…

Ο Φάνης απουσίαζε από το συμβούλιο καθώς είχε υψηλό πυρετό:

Η ώρα για την ψηφοφορία των Μαχητώς έφτασε και από την κάλπη βγήκε το όνομα της Ανδριάνας Καγιά, η οποία

δήλωσε πως το περίμενε. Οι 8 ψήφοι που πήρε, την έκαναν να δηλώσει πως φταίει το γεγονός πως είναι δυναμική σαν χαρακτήρας.

Ο τρίτος υποψήφιος για αποχώρηση:

Η αντίδραση της Ανδριάνας:

Η Ασημίνα είχει το πλεονέκτημα να επιλέξει μια γυναίκα υποψήφια για αποχώρηση κι αυτή ήταν η Ιωάννα Τζαβέλα, μετά από συνενόηση με τους υπόλοιπους Διάσημους. Ο κερδισμένος από αυτή τη διαδικασία ήταν ο Rob James που έχει εξελιχθεί σε είδωλο στα social media. Η υποψηφιότητά του ακυρώθηκε, αφού για την αποχώρηση μονομαχούν παίκτες του ίδιου φύλου.

Οι Μαχητές πέρασαν ξανά στην κάλπη για την τέταρτη υποψήφια ανάμεσα στη Μαριλίνα και την Χρύσα. Τελικά αυτή που θα αγωνιστεί την Τετάρτη 10/1 για την παραμονή της στο Survivor 2024 είναι η Μαριλίνα Βακονδίου. Η αποχώρηση θα κριθεί ανάμεσα στις Δώρα Νικολή, Μαριλίνα Βακονδίου, Αδριάνα Καγιά και Ιωάννα Τζαβέλα. Ενώ θα υπάρξει και αγώνας επάθλου για τις δύο ομάδες.

Η τέταρτη υποψήφια:

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor 2024,Rob