Survivor 2024 23/4: Απίστευτη ένταση με Σταυρούλα και Περπατάρη και στο βάθος ο Χριστόφορος για αποχώρηση

Ο καβγάς από τον στίβο μεταφέρθηκε στις καλύβες και στο συμβούλιο και την ψηφοφορία για αποχώρηση από το Survivor 2024.Το συμβούλιο του νησιού του Survivor 2024 ήταν μια επανάληψη όσων προηγήθηκαν στον στίβο και στις καλύβες των δύο ομάδων. Έγινε ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα ανάμεσα στη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον…

Δημιουργήθηκε απίστευτη ένταση στον

στίβο, αλλά και μετά τη νίκη της μπλε ομάδας στην 3η ασυλία, οι φωνές που διαφωνούσαν πλήθυναν. Το αποτέλεσμα ήταν η Κατερίνα Δαλάκα να πει στον Φάνη Μπολέτση να μη της ξαναμιλήσει, το ίδιο και η Ασημίνα.

Χαμός και μετά τον αγώνα ασυλίας του Survivor 2024:

Καβγάς και στις καλύβες:

Φυσικά το ίδιο μοτίβο συνεχίστηκε και στο συμβούλιο, όπου η ψηφοφορία της κόκκινης ομάδας για τον 3ο υποψήφιο για τις μονομαχίες αποχώρησης πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Πολλή ένταση, σε σημείο που χάθηκε η μπάλα. Αφού όλοι θυμήθηκαν όσα τους είχαν ενοχλήσει μέχρι τρεις μήνες πριν.

Η συνέχεια στο συμβούλιο του Survivor 2024:

{https://youtu.be/QKjanBGz2xc?si=YMBK9gZ9LckVHgS3}

Ο Φάνης και η Κατερίνα συνέχισαν:

{https://youtu.be/oalzEvpbJ9s?si=OqEpCozt_8Bx36y-}

Η πλευρά της Κατερίνας:

{https://youtu.be/ZStWzTJtHF0?si=yCaAm79JFH3t_pTT}

Τα ξεκαθαρίσματα έδωσαν και πήραν, κούρασαν κάποιους από τους παίκτες του Survivor 2024 και δεν θα τελείωναν ποτέ αν δεν τους διέκοπτε όλους ο Γιώργος Λιανός για να ψηφίσει η κόκκινη ομάδα. Ο 3ος μονομάχος ήταν ο Χριστόφορος Ταξίδης, ο οποίος θα αναμετρηθεί με τον Γιάννη Περπατάρη, τη Δώρα Νικόλη κι όποιον ψηφιστεί στο επόμενο συμβούλιο για την παραμονή του στο ριάλιτι.

Ο 3ος υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor 2024:

{https://youtu.be/HnpNo9dMizU?si=51ly4sd5DGaD66Ov}

Keywords
Τυχαία Θέματα