Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης 14-8

Απέδειξε για μία ακόμη φορά πως η ήττα της πρεμιέρας από τη Βουλιαγμένη ήταν απλώς μία κακή παρένθεση. Ο Ολυμπιακός, μετά την εκτός έδρας νίκη με 17-5 κόντρα στην ΑΕΚ, «βούλιαξε» και τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Παπαστράτειο με 14-8.

Πολύ καλοί οι «ερυθρόλευκοι» σε άμυνα και επίθεση, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, με τον Ντίνο Γενηδουνιά να είναι ο κορυφαίος της ομάδας του, καθώς σκόραρε 4 γκολ.

Ο Ολυμπιακός βελτιώνεται αγώνα με τον αγώνα και πλέον το ρεκόρ του ανέρχεται σε 2 νίκες και 1 ήττα στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο των ανδρών.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα του Απόλλωνα Σμύρνης στη διοργάνωση, καθώς είχαν προηγηθεί οι νίκες με Χίο (4-18) και Παλαιό Φάληρο (13-7). Μόνο στην 3η περίοδο κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι να δηλώσουν «παρών» στην αναμέτρηση, με το επιμέρους 1-4. Μέχρι εκεί όμως.

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 7-1, 1-4, 3-2

Τα στατιστικά των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 1, Σκουμπάκης 2, Γενηδουνιάς 4, Αργυρόπουλος 1, Πρέκας, Δερβίσης, Κάκαρης 2, Μουρίκης, Καπότσης 2, Χρυσοσπάθης 1, Ίρβινγκ 1, Γραμματικός, Σύρμας, Μαθιόπουλος.

Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Αλαμάνος, Παπαγεωργίου, Χατζηκυριακάκης, Τοράκης 2, Μίτροβιτς 1, Βιτέλλας, Μπόουεν 2, Γούνας 2, Γωνιωτάκης, Σολανάκης 1, Καβουσάνος, Φέγγος, Κίτσος.

Keywords
Τυχαία Θέματα