Και η Μίλαν στο «κόλπο» για Χάαλαντ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ αποτελεί τη δεδομένη στιγμή ένα από τα πιο ελκυστικά πρότζεκτ για τους κορυφαίους ευρωπαϊκούς συλλόγους, καθώς οι επιδόσεις μπροστά από τα αντίπαλα δίχτυα είναι κάτι περισσότερο από εντυπωσιακές.

Οι αριθμοί που έχει καταγράψει στους ομίλους του Champions League σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί στο πρωτάθλημα της Αυστρίας με τη φανέλα της Σάλτσμπουργκ τον έχουν αναγάγει ως ένα από τα πιο hot ονόματα ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ενδεικτικό

είναι πως κορυφαία κλαμπς όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Γιουβέντους, η Ντόρτμουντ και η Λειψία έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την περίπτωσή του, με τον ίδιο για την ώρα να εξετάζει τον καλύτερο πιθανό προορισμό.

Ανάμεσα στους… μνηστήρες, πάντως, ήρθε να προστεθεί και η Μίλαν, η οποία σκοπεύει να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή με την απόκτησή του.

Μάλιστα, οι «ροσονέρι» είναι πρόθυμοι να του προσφέρουν συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να καταφέρουν να νικήσουν τον ανταγωνισμό και να τον πείσουν να πάρει το αεροπλάνο για Μιλάνο.

Από την πλευρά του, ο 19χρονος παρουσιάζεται θετικός σε αυτό το σενάριο, καθώς θεωρεί πως μια ομάδα σαν τη Μίλαν μπορεί να του δώσει τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής για να εξελιχθεί απρόσκοπτα, κάτι που στη συγκεκριμένη φάση αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα