Το κατάφερε κι αυτό ο Τάισον στον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε της Λαμίας με 3-0 με τον Τάισον να είναι για ακόμη μια φορά εκ των πρωταγωνιστών του «δικεφάλου».

Ο Βραζιλιάνος με την αγωνιστική και όχι μόνο συμπεριφορά του στην Τούμπα καταφέρνει να τους αφήνει όλους με το στόμα ανοιχτό.

Τα άρθρα για τα όσα προσφέρει έως τώρα στο σύνολο του Ραζβάν Λουτσέσκου περισσεύουν όμως ίσως να μην τα έχουμε δει όλα μαζί του.

Το είδαμε κι αυτό από τον Τάισον στον ΠΑΟΚ

Οδεύοντας προς τα 36 του χρόνια (γεννημένος στις 13 Ιανουαρίου

του 1988 στο Πελότας), ο Τάισον Μπαρσέλος βιώνει μια δεύτερη νιότη από την ημέρα που πάτησε το πόδι του στη Θεσσαλονίκη.

Αυτό που συνέβη όμως στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τη Λαμία, ίσως να μην περιμέναμε να το δούμε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του είχαν αποφασίσει να τον αποσύρουν στο 83ο λεπτό του παιχνιδιού, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάει κανείς πως ο παίκτης αγωνίστηκε ως βασικός και προ ολίγων ημερών στη Φρανκφούρτη κόντρα στην Άιντραχτ για το UEFA Europa Conference League.

Μάλιστα, ο ίδιος αρνήθηκε να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, (το οποίο πήγε στον Γιάννη Μιχαηλίδη) όταν αποχώρησε από το γήπεδο ο Στέφαν Σβαμπ, όντας βέβαιος πως θα περάσει και ο ίδιος εκτός αγωνιστικού χώρου τα επόμενα λεπτά.

Αντιθέτως όμως, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας φάνηκε πως ήταν πιο καταπονημένος με αποτέλεσμα να αλλάξει η απόφαση του ασπρόμαυρου πάγκου και ο νεαρός άσος να περάσει εκτός.

Κάπως έτσι, ο ακούραστος Τάισον των 22 έως τώρα εμφανίσεων συνέχισε και κατέγραψε ακόμη ένα 90λεπτο.. τη στιγμή που ο κατά 15 χρόνια νεότερος συμπαίκτης του έδειξε νωρίτερα στο παιχνίδι σημάδια κόπωσης από ότι ο ίδιος.

Το φαινόμενο Τάισον δεν σταματά να τους κάνει όλους να απορούν, με τον ΠΑΟΚ να έχει βάλει στο κάδρο την ανανέωση του.

Χρήστος Μαγγίνας για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τάισον, ΠΑΟΚ,taison, paok