Σοκ: Τέσσερις θάνατοι λουόμενων στα νησιά

23:55 6/7/2019 - Πηγή: Sportime

Σοκ: Μπορεί όλοι μας να έχουμε συνδυάσει το καλοκαίρι με τις διακοπές μας και με κάτι ευχάριστο, αλλά δυστυχώς ανεβαίνει ο αριθμός των θανάτων την εποχή αυτή.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό τέσσερις ακόμη άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί από τη θάλασσα το Σάββατο! Ηλικιωμένοι άνθρωποι οι οποίοι έχασαν την αίσθηση τους μέσα στη θάλασσα. Με αποτέλεσμα να χάσουν και τη ζωή τους.

Οι θάνατοι αυτοί συνέβησαν σε Σύρο, Σαλαμίνα, Χαλκιδική και Κρήτη.

Στη

Σύρο και συγκεκριμένα στην περιοχή Κινίου, ανασύρθηκε ένας 85χρονος ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του. Τον μετέφερε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ίδια περίπτωση και στον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης με μία 76χρονη, στη θαλάσσια περιοχή Καλό Χωριό. Στον Άγιο Νικόλαο Σαλαμίνας ανασύρθηκε ένας 71χρονος. Και ένας 74χρονος στην παραλία Νέας Ηράκλειας Χαλκιδικής.

Να σημειωθεί πως και για τους τέσσερις θανάτους που έγιναν γνωστοί, η Λιμενική Αρχή, διενεργεί προανάκριση, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Περιστατικά που προκαλούν σοκ, για το γεγονός ότι ηλικιωμένοι άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους στη θάλασσα. Με τους αρμόδιους να συνιστούν μεγάλη προσοχή, προκειμένου να μην υπάρχουν παρόμοια περιστατικά στο μέλλον. Κάθε καλοκαίρι είναι μεγάλος ο αριθμός των νεκρών λουόμενων και δυστυχώς αυτό επιβεβαιώνεται και φέτος το καλοκαίρι.

The post Σοκ: Τέσσερις θάνατοι λουόμενων στα νησιά appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα