Ντουρμισάι: «Αν πηγαίνω καλά θα αποφασίσει ο προπονητής»

22:31 6/7/2019 - Πηγή: Sportime

Ένα από τα πρόσωπα που συζητιέται αρκετά στη μέχρι τώρα προετοιμασία του Ολυμπιακού, είναι αυτό του Φιορίν Ντουρμισάι. Ο επιθετικός των «ερυθρόλευκων» τα πηγαίνει καλά και έχει καταφέρει να ξεχωρίσει.

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τη Γιαγκελόνια στην Πολωνία, μίλησε στη Nova, τονίζοντας αρχικά:

«Σίγουρα η ομάδα δεν ήταν τόσο καλή όσο οι προηγούμενες, αλλά είχαμε την ευκαιρία να σκοράρουμε, δουλέψαμε κάποια πράγματα που έχουμε

δουλέψει στις προπονήσεις επιθετικά. Μένει ότι κρατήσαμε το μηδέν πίσω και πετύχαμε πολλά γκολ επιθετικά».

Όσον αφορά τα καλά λόγια που είπε για τον ίδιο ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, σχολίασε: «Με τιμούν τα λόγια του Γκερέρο, από εκεί και πέρα έχω προσπαθήσει να μάθω πράγματα από τον τρόπο παιχνιδιού του και να εκμεταλλευτώ κινήσεις από το ρεπερτόριο του. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω έναν τέτοιο ποδοσφαιριστή μπροστά μου και μπορώ να αφομοιώσω πολλά πράγματα από εκείνον».

Ντουρμισάι: «Όνειρο να είσαι στον Ολυμπιακό»

Σχετικά με την εικόνα του Ολυμπιακού, ο Ντουρμισάι είπε: «Πήγαμε πολύ καλά και δεν έχουμε πολλά πράγματα να διορθώσουμε από το σημερινό παιχνίδι. Μερικές φορές στην προετοιμασία είναι καλό να έρχονται κάποια αρνητικά αποτελέσματα για να διορθώνουμε πράγματα. Αν συνεχίσουμε έτσι θα έρθουν πολύ καλά αποτελέσματα, με βάση την εικόνα του σημερινού ματς».

Τέλος, για τη δική του παρουσία στην προετοιμασία των Πειραιωτών, δήλωσε: «Το να είσαι στον Ολυμπιακό, είναι κάτι το ονειρικό και μοναδικό. Από εκεί και πέρα προσπαθώ σε κάθε ματς να δίνω το 100%. Δεν ξέρω αν πηγαίνω καλά ή όχι, θέλω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Αν τα πηγαίνω καλά, θα το αποφασίσει ο προπονητής».

Είναι από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει μέχρι τώρα ο Ντουρμισάι. Και σίγουρα έχει βάλει σε σκέψεις τον Πέδρο Μαρτίνς να του δώσει μία θέση στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Κατά πάσα πιθανότητα ο «Ντούρμι» δείχνει να το κερδίζει αυτό και να παραμείνει στην ομάδα του Πειραιά.

The post Ντουρμισάι: «Αν πηγαίνω καλά θα αποφασίσει ο προπονητής» appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα