Σκόπια: Το δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό κάνει χρήση η πρόεδρος τον Σκοπίων για να λέει τη χώρα Μακεδονία – Η 71χρονη μία ζωή ζει στο… ψέμα – Τι κάνουν οι ψευτομακεδόνες στην Ελλάδα

Σκόπια: Και όμως επιμένει η πρόεδρος των Σκοπίων ότι θα αναφέρει σε προφορικό λόγο την χώρα της σαν Μακεδονία, καθώς όπως υποστηρίζει αφορά στο δικαίωμα της στον αυτοπροσδιορισμό.

Και η αλήθεια είναι πως δεν είναι εύκολο για μία ολόκληρη γενιά που μεγάλωσε πιστεύοντας ψευδώς πως είναι κάτι άλλο να ξυπνήσουν ένα πρωί και να αντιληφθούν την αλήθεια ότι είναι Σλάβοι.

Να τη λυπάσαι είναι κάπως τη… βουλγαρόφωνη Γκορντάνα Σιλιάνοφσκα. Κρίμα. Με αυτό τον… καημό.

Κατά τα άλλα πιο ενδιαφέρον έχει

η συνεργασία των εντός των τειχών ανθρώπων που κάνοντας χρήση του δικαιώματος του αυτοπροσδιορισμού των ψευτομακεδώνων κατεβαίνουν στις ευρωεκλογές με μουσουλμανικό κόμμα.

Περίεργο που οι ψευτομακεδόνες ένιωσαν ζεστασιά στην αγκαλιά του τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής;



Διαβάστε επίσης:

Παύλος Μαρινάκης: Τον ενόχλησε το χασμουρητό της Σάττι για το Ισραήλ, αλλά για την αλβανική φιέστα στο Γαλάτσι, τσιμουδιά!

Eurovision – Μαρίνα Σατι: Πήγε η δική μας η αγαθοβιόλα με wok agenda και «σας αγαπώ όλους» στη Σουηδία και οι χορευτές της έκαναν εξωτερική πολιτική υπέρ των θέσεων της Τουρκίας

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα