Σίλβερ: «θετική η παραμονή Αντετοκούνμπο-Θέλει μόνο να κερδίζει»

Ο κομισάριος του NBA, Άνταμ Σίλβερ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επέκταση της συνεργασίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Μπακς.

Ο Άνταμ Σίλβερ χαρακτήρισε θετικό για το ΝΒΑ, που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, παρέμεινε στους Μιλγουόκι Μπακς και δεν επέλεξε να πάει σε κάποια πιο μεγάλη αγορά, που θα του την έδινε η μεταπήδηση σε κάποια άλλη ομάδα.

Χαρακτηριστικά τόνισε για το όλο γεγονός: «Μεγάλη συμφωνία, σημαίνει

ότι η λειτουργεί η Συλλογική Σύμβαση των παικτών, όπως τη σχεδιάσαμε. Θέλουμε οι παίκτες να μένουν στην ομάδα που επιλέχθηκαν, με ανανεώσεις ή επεκτάσεις. Ο στόχος είναι – με την “έκρηξη’ των σόσιαλ και τον διαμοιρασμό του ΝΒΑ σε όλο τον κόσμο – οι παίκτες να παίρνουν την απόφαση έχοντας υπόψιν τους το ρόστερ της ομάδας, αλλά και την κοινότητα, τον προπονητή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αντετοκούνμπο: «Γεννήθηκα γι’ αυτό που κάνω» (vid)

Οι Μπακς έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά, έχουν ένα ρόστερ πρωταθλητισμού γύρω απ’ τον Giannis. Και η κοινότητα τον αγκάλιασε. Πλέον, ο Giannis έχει κερδίσει προσωπικούς τίτλους και είναι πασίγνωστος σε όλο τον κόσμο! Αυτό που θέλει να κάνει πια είναι να κερδίσει».

The commish Adam Silver told me on @FirstTake that "it was a very positive sign for the league" that GIANNIS re-signed with the Bucks. pic.twitter.com/aA9svpfMg3

— Stephen A Smith (@stephenasmith) December 21, 2020

Το άρθρο Σίλβερ: «θετική η παραμονή Αντετοκούνμπο-Θέλει μόνο να κερδίζει» εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα