ΠΑΟΚ: Πρώτα ξεκαθάρισμα, μετά μεταγραφές

ΠΑΟΚ: Πρώτα ξεκαθάρισμα, μετά μεταγραφέςedadaΤρί, 12/22/2020 - 10:37

Από εξονυχιστικό έλεγχο περνά αυτές τις ημέρες το υπάρχον έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ. Οι Πάμπλο Γκαρσία και Όλαφ Ρέμπε αναλύουν από κοινού το διαθέσιμο ρόστερ, με σκοπό να καταλήξουν στις οριστικές τους αποφάσεις σχετικά με τις θέσεις στις οποίες χρειάζεται να ενισχυθούν οι "ασπρόμαυροι" στο μεταγραφικό παζάρι.

Μπορεί οι πρώτες πληροφορίες να λένε

ότι τα "θέλω" του Γκαρσία αφορούν πρωτίστως τις θέσεις του κεντρικού επιθετικού, των πλάγιων μεσοεπιθετικών και των μέσων, όμως, οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν μετά την ανάλυση που θα γίνει σε συνεργασία με τον Ρέμπε, καθώς λόγο για το πώς θα κινηθεί η ομάδα στην αγορά έχει (και) ο τεχνικός διευθυντής του "Δικέφαλου".

Άλλωστε, δεν είναι βέβαιο ότι θα αναζητηθούν παίκτες μόνο σε αυτές τις θέσεις, καθώς υπάρχουν σκέψεις και για ενίσχυση στους ακραίους αμυντικούς. Κι όλα αυτά σε συνάρτηση με δύο βασικές παραμέτρους: αφενός είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποιος από τους δανεικούς κι αφετέρου η αναζήτηση στη μεταγραφική αγορά αφορά παίκτες, που, όπως δήλωσε πρόσφατα ο Γκαρσία, πρέπει να είναι έτοιμοι να μπούνε άμεσα στη βασική ενδεκάδα.

Υπάρχει και μια τρίτη παράμετρος στο όλο εγχείρημα. Αυτή είναι η παραχώρηση κάποιων παικτών με μορφή δανεισμού ή ακόμη και η αποδέσμευσή τους με κάποιον τρόπο (λύση συμβολαίου ή μεταγραφή σε άλλη ομάδα), αν κριθεί ότι δεν μπορούν να προσφέρουν στη συνέχεια της σεζόν.

Όλα αυτά τα θέματα είναι αυτή τη στιγμή στο τραπέζι και συζητούνται μεταξύ του προπονητή και του τεχνικού διευθυντή. Το βέβαιο είναι ότι ο πρώτος θα ήθελε οι όποιες κινήσεις είναι να γίνουν, ειδικά στην κατεύθυνση της ενίσχυσης του ρόστερ, να γίνουν γρήγορα, διότι ο Ιανουάριος είναι φορτωμένος με παιχνίδια, που είναι κρίσιμα για τη συνολική πορεία της ομάδας στη σεζόν.    

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Πάμπλο Γκαρσία και Όλαφ Ρέμπε περνούν από έλεγχο το υπάρχον έμψυχο δυναμικό του ΠΑΟΚ και αποφασίζουν πώς θα κινηθεί ο σύλλογος στο μεταγραφικό παζάρι Article publish on Τρί, 12/22/2020 - 10:37 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα