Ραπίντ Βιέννης: Πανό για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη

Πανό που φέρε την υπογραφή της Θύρας 13 Βιέννης σήκωσαν οι οπαδοί της Ραπίντ Βιέννης για τη δολοφονία του αδικοχαμένου οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη.

Μετά την 7η Αυγούστου, όταν και δολοφονήθηκε ο εκλιπών, όλη η ελληνική κοινωνία μούδιασε. Για λίγο καιρό οι τόνοι έπεσαν μέχρι το περιβόητο «Free the boys» που ανέβασε η Θύρα 13 στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Το

Sportime σας μετέφερε τη θέση και του η οποία είναι ότι οι οπαδοί που σηκώνουν τέτοια πανό πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως ακριβώς οι δράστες που υμνούν

Ακολούθησε ανακοίνωση της Original κατά της Θύρας 13 για το πανό στο ντέρμπι. Στη συνέχεια η Θύρα 13 υπερασπίστηκε το πανό και διαχώρισε τον Μιχάλη Κατσούρη.

Ο επόμενος κρίκος αυτής της αλυσίδας ήταν αυτό το πανό των οπαδών της Ραπίντ Βιένης. Οι οργανωμένοι της είναι αδελφοποιημένοι με τους αντίστοιχους του Παναθηναϊκού και με αυτό τον τρόπο οι εμπνευστές του πανό θέλησαν να απαντήσουν και πάλι στην Original. «Η ιστορία έχει επαναληφθεί μόνοι σας έχετε αλληλοσκοτωθεί», αναφέρει το πανό.

01.10.2023, Ultras Rapid Wien saying that the Original 21 (AEK) killed their own in the fight between BBB & Gate 13 vs Original 21 https://t.co/Fjy3xrlEmQ pic.twitter.com/tNmpVjqAL9

— Hooligans.cz Official (@hooliganscz1999) October 1, 2023

Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ραπίν Βιέννης, Πανό, Μιχάλη Κατσούρη,rapin viennis, pano, michali katsouri