Πρόταση του σοκ από τον πρόεδρο της Serie A: Διεξαγωγή αγώνων μόνο με θεατές που έχουν εμβολιαστεί

11:19 3/1/2021 - Πηγή: Sportime
Η Ιταλία είναι μια από τις χώρες που έχουν πληγεί περισσότερα από κάθε άλλη παγκοσμίως από τον κορονοϊό. Έτσι ο πρόεδρος της Serie A προχώρησε σε μια πρόταση, όχι παράλογη μεν, η οποία όμως θα προκαλέσει αντιδράσεις δε.

Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ ο πρόεδρος της Serie A Πάολο Νταλ Πίνο απευθυνόμενος στην ιταλική κυβέρνηση ζήτησε το εξής:

Να

αλλάξει ο κανονισμός για τη διεξαγωγή αγώνων χωρίς την παρουσία θεατών και να αρχίσουν να πραγματοποιούνται ματς με κόσμο στις κερκίδες με μια σημαντική προϋπόθεση όμως. Να έχουν κάνει το εμβόλιο για τον κορονοϊό και να φέρουν ένα έγγραφο το οποίο το πιστοποιεί!

«Νομίζω ότι θα πρέπει να είμαστε σε θέση να δεχόμαστε εμβολιασμένους πολίτες στα στάδια. Παρουσιάσαμε ένα σχέδιο 300 σελίδων στην κυβέρνηση σχετικά με το πώς μπορούμε να καλωσορίσουμε τους οπαδούς πίσω στο γήπεδο με ασφάλεια, με μειωμένη χωρητικότητα 20-30%, αλλά δεν λάβαμε ούτε μία απάντηση. Ούτε καν ένα τηλεφώνημα. Ελπίζω, λοιπόν, να επιτρέπεται τουλάχιστον σε αυτούς που έχουν εμβολιαστεί», τόνισε σε δηλώσεις του σε ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό, ο πρόεδρος της Serie A Πάολο Νταλ Πίνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ομάρ Ελαμπντελαουί: Βελτιώνεται η κατάσταση, ποια τα νεότερα για την όρασή του

Το άρθρο Πρόταση του σοκ από τον πρόεδρο της Serie A: Διεξαγωγή αγώνων μόνο με θεατές που έχουν εμβολιαστεί εμφανίστηκε πρώτο στο sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα