Ολυμπιακός: Δεν περιμένει εκπλήξεις ο Μαρτίνς!

Ολυμπιακός: Δεν περιμένει εκπλήξεις ο Μαρτίνς!vkonstanΚυρ, 01/03/2021 - 11:11

Ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε στην κάμερα των καναλιών Novasports πως η ΑΕΚ του Μανόλο Χιμένεθ ενδέχεται να προβληματίσει την ομάδα του εξαιτίας των στοιχείων που θα εισάγει ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρων". Ο Ολυμπιακός

έχει αντιμετωπίσει ήδη δύο φορές την ΑΕΚ μέσα σε λίγους μήνες και δεν απειλήθηκε με ήττα. Πανηγύρισε το κύπελλο με ενδεκάδα ανάγκης και είδε να έρχεται ισόπαλο ένα... δικό του ματς πριν από λίγες μέρες στο ΟΑΚΑ.

Η αλήθεια είναι πως ο Πορτογάλος τεχνικός από τη στιγμή που ξεκίνησαν οι προπονήσεις στου Ρέντη μετά την άδεια των εορτών, προσπαθεί να δουλέψει πάνω σε συγκεκριμένα τακτικά κομμάτια, για να ελαχιστοποιήσει τις πιθανότητες "ζημιάς" απέναντι στην ΑΕΚ. Η υπεροχή στις στατικές φάσεις και η αποφασιστικότητα στις ατομικές μονομαχίες θα παίξουν σύμφωνα με τον Πορτογάλο σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος.

Το γενικό κάλεσμα πριν το πρώτο ματς της σεζόν μόνο τυχαίο δεν ήταν απ' τον Μαρτίνς, που με το τρικ συσπείρωσης φροντίζει να διατηρεί σε εγρήγορση όλους τους διαθέσιμους παίκτες. Όπως ακριβώς έκανε δηλαδή και στα διπλά των προπονήσεων, όπου μπέρδεψε την τράπουλα, προσπαθώντας να διατηρήσει "ζωντανό" το κίνητρο της ενδεκάδας σε πολλές θέσεις. 

Η αμυντική γραμμή (Σα, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Χολέμπας) είναι εκείνη που έχει εξασφαλισμένη θέση στο αρχικό σχήμα, αλλά και ο Ελ Αραμπί. Από εκεί και πέρα τα σενάρια είναι πολλά και ο Μαρτίνς επεξεργάζεται διαφορετικά σχήματα. Το μόνο σίγουρο είναι πως οι Πειραιώτες περιμένουν την μπάλα κυρίως στα πόδια τους, ενώ έχουν λάβει σαφείς οδηγίες για σωστό αμυντικό transition. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off vkonstan Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός Πέδρο Μαρτίνς ΑΕΚ Ολυμπιακός - ΑΕΚ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Ο προπονητής του Ολυμπιακού θέλει παιχνίδι πρωτοβουλίας απ' τους παίκτες του απέναντι στην ΑΕΚ. Article publish on Κυρ, 01/03/2021 - 11:11 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα