Πολύ πιεσμένος ο Τάσος Μπακασέτας στις πρώτες του μέρες στον Παναθηναϊκό

Λογικό κι επόμενο ήταν όταν ήρθε ο Τάσος Μπακασέτας να ξεκίνησαν και συνειρμοί. Προσδοκίες για την ακρίβεια. Ο Παναθηναϊκός με τη συγκεκριμένη μεταγραφή άλλαζε status και έκανε δήλωση. Για την ώρα, ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας πιέζεται από αυτό…

Μέχρι πρότινος ακόμη και στα πλέον οικεία του πρόσωπα έλεγε πως είναι η τελευταία του ευκαιρία για να

πάει σε ομάδα του Big5! Σε ένα club από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το πάλεψε, το έψαξε, αλλά δεν του βγήκε. Η πρόταση που θα τον «γέμιζε» στο 101% δεν ήρθε ποτέ.

Εν τέλει, ο Τάσος Μπακασέτας μετά την απόλυτα επιτυχημένη του πορεία στην Τουρκία (Αλάνια και Τραμπζονσπόρ) επίλεξε να επιστρέψει στα μέρη μας και δη στον Παναθηναϊκό. Στα –άντα του! Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας εξέφραζε με τον πλέον πειστικό τρόπο τη θέληση της διοίκησης του Παναθηναϊκού για να έρθει το πρωτάθλημα.

Προφανώς, το «βάρος» του συμβολαίου και η προσδοκία στην λέξη πρωτάθλημα που «χτίστηκε» στην τελική του συζήτηση με τον Γιάννη Παπαδημητρίου να ΄χει δημιουργήσει και το αντίστοιχο αντίβαρο! Αφήνουμε το ατυχές περιστατικό της Τούμπας με τον Τάισον και πάμε στα 120’ στην «Λεωφόρο» που δεν εμφανίστηκε Μπακασέτας (ένταση τρεξιμάτων, αποτελεσματικότητα αποφάσεων) πλην του πέναλτι.

Γενικότερα, παίζει με ένα πίεση, όχι απελευθερωμένα και με μια τάση πως πρέπει να αποδείξει τον ντόρο ή τα χρήματα που δαπανήθηκαν. Πιθανότατα να είναι κάτι παροδικό, κάτι των πρώτων ημερών του στον Παναθηναϊκό. Ακόμα όμως κανονικό Μπακασέτα δεν έχουμε δει. Τροφή για σκέψη εν όψει της συνέχειας…

MIA ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗ STOIXIMAN!

Η καλή στιγμή που είχε ο Τάσος Μπακασέτας με ΠΑΟΚ

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα