Τσιλούλης: Έκοψε βαθμούς από τον Παναθηναϊκό και τον πήρε η ΑΕΚ

Εύκολο έργο είχε η ΑΕΚ στη Λαμία καθώς επικράτησε με 3-1 για την 24η αγωνιστική της Super League 1 και ξέφυγε με +4 από τη δεύτερη θέση, έχοντας ματς παραπάνω βέβαια.

Το τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης είχε το δικό του… ενδιαφέρον, καθώς ο Λεωνίδας Βόκολος έριξε «βόμβα» στη συνέντευξη Τύπου!

Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός ρωτήθηκε για τις ελλείψεις της ομάδας

του στο σημερινό παιχνίδι και πιο συγκεκριμένα για τον Σωτήρη Τσιλούλη, ο οποίος έμεινε τελευταία στιγμή εκτός αποστολής.

Ο ίδιος, λοιπόν, αποκάλυψε για τον 29χρονο εξτρέμ, που μένει ελεύθερος στο φινάλε της σεζόν, πως δεν αγωνίστηκε γιατί έχει υπογράψει στην ΑΕΚ!

«Ο Τσιλούλης με ενημέρωσε μια μέρα πριν το ματς πως έχει υπογράψει ένα προσύμφωνο με την ΑΕΚ, οπότε καταλαβαίνετε πως δεν γινόταν να αγωνιστεί» , ήταν τα λόγια του.

Να σημειωθεί πως ο 29χρονος άσος βρίσκεται στην ομάδα της Φθιώτιδας από το καλοκαίρι του 2022 και τη φετινή σεζόν μετρά 5 γκολ και 2 ασίστ σε 22 συμμετοχές.

Μάλιστα, την περασμένη εβδομάδα έβαλε το… λιθαράκι του στο βαθμό που πήρε η ομάδα του κόντρα στον Παναθηναϊκό φέρνοντας το ματς στα ίσια στο 68ο λεπτό.

Κώστας Παπαδόπουλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα