Πετρούσεφ: Η σύντροφός του έδειξε Ολυμπιακό

Τεράστιο ενδιαφέρον έχει ο Ολυμπιακός για τον Φιλίπ Πετρούσεφ, αφού παρουσιάζεται ο εκλεκτός για τη θέση «4» και στο πλάνο που έχει ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Έλληνας κόουτς έχει ξεκαθαρίσει σε δηλώσεις του ότι η ομάδα του Πειραιά θα κάνει τουλάχιστον μία μεταγραφική κίνηση και μπορεί ακόμα και δύο.

Σίγουρα στους ψηλούς ο Ολυμπιακός

έχει το μεγάλο θέμα και γι΄αυτό άλλωστε κοιτάζει άμεσα για την ενίσχυση του.

Ειδικά με τον τραυματισμό του Νικολά Μιλουτίνοφ, βγήκε και πάλι το πρόβλημα στον… αφρό, αφού ο Μουσταφά Φαλ, πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής και ρίσκαρε να τραυματιστεί.

Μάλιστα οι φήμες από Ιταλία, θέλουν τον Πετρούσεφ έτοιμο να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνια και να ενισχύσει τους «ερυθρόλευκους».

Ολυμπιακός: Άναψε… φωτιές η σύζυγος του Πετρούσεφ!

Και ενώ μπορεί τις τελευταίες μέρες να είχαν ηρεμίσει κάπως τα πράγματα, μετά τα όσα λεγόντουσαν στην Αμερική.

Συγκεκριμένα, ο παίκτης έγινε ανταλλαγή στους Σακραμέντο Κινγκς και ενώ φάνηκε ότι δεν υπολογίζεται, κάποιοι τραυματισμοί τον έφεραν πιο ψηλά στο ροτέσιον.

Ωστόσο δεν αγωνίστηκε στον αγώνα της Κυριακής, όντας ο μόνος παίκτης που δεν πέρασε στο παρκέ από αυτούς που είχε διαθέσιμους ο προπονητής του.

Μάλιστα, η σύζυγος του έφερε τα πάνω-κάτω, αφού πήγε στο Instagram και ακολούθησε τον Ολυμπιακό, κάτι που μπορεί να λέει πάρα πολλά.

Αν δεν υπάρχει θέμα και ο παίκτης δε συζητούσε, δε θα υπήρχε λόγος η ίδια για να κάνει κάτι τέτοιο.

Πλέον απλά πρέπει να περιμένουμε, αφού δε φαίνεται ότι θα αργήσουμε να έχουμε εξελίξεις στην ομάδα του Πειραιά.

Στέλιος Ανδρικάκης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα